Jopimainos luottaa MPY:n valokuituun

4.1.2024

Toisessa polvessa toimiva Jopimainos Oy juontaa juurensa Orimattilaan vuodelle 1971, jolloin toiminta aloitettiin. Osakeyhtiömuotoon yritys siirtyi vuonna 2013. Jopimainos tarjoaa laadukkaita teippauksia autoihin, ikkunoihin, moottoripyöriin ja valomainoksiin. Lisäksi he valmistavat kylttejä sekä tekevät erilaisia teippaus- ja kopiointitöitä.

Jopimainos valitsi yhteistyökumppanikseen MPY:n Etelä-Savosta, vaikka kyseinen yritys ei ollut heille entuudestaan tuttu. Päätös valokuidun käyttöönotosta syntyi välittömästi MPY:n yritysmyynnin kontaktoinnin jälkeen, sillä MPY tuntui luotettavalta ja valokuidun arvioitiin tuovan monia etuja Jopimainoksen päivittäiseen toimintaan. Tilauksesta toimitukseen kesti noin puoli vuotta, kuten etukäteen oli asiasta kerrottukin MPY:n toimesta.

Valokuiduilla selkeää hyötyä liiketoimintaan

Digitaalisessa maailmassa tiedon on liikuttava mutkattomasti. Tämä tarkoittaa, että IT-ympäristön on oltava käytettävyydeltään korkeatasoinen ja häiriötön. Valokuitu takaa huippunopean ja vakaan nettiyhteyden Jopimainokselle. Datanopeus ja kapasiteetti riittävät vaativimpiinkin töihin. Mitään aineistoja ei tallenneta enää omille koneille, vaan data liikkuu pilvipalvelusta sujuvasti sille, kuka sitä milloinkin tarvitsee.

– Luotettava nettiyhteys on erityisen tärkeä meille, sillä valtaosa aineistoista kulkee netin kautta. Tarvitsemme paljon kaistaa isojen teippausaineistojen lähetykseen ja lataukseen. Nopea internet parantaa tehokkuuttamme ja tuottavuuttamme, toteaa Jopimainos Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Lehto.

Nettiyhteyden nopeus on symmetrinen. Tämä tarkoittaa sitä, että Yrityskuitukaistan internetyhteyden lataus- ja lähetysnopeus ovat samat eli tieto liikkuu molempiin suuntiin samalla nopeudella. Tämä sujuvoittaa etenkin suurikokoisten aineistojen siirtoa, synkronoimista ja latausta vaikkapa pilvisovelluksista.

Palvelu täyttänyt odotukset

Lehto kokee, että valokuituprojekti MPY:n kanssa eteni suoraviivaisen mallikkaasti. MPY:n asiantuntija kartoitti yrityksen tarpeet ja teki tarjouksen Yrityskuitukaistasta, johon sitten tartuttiin.

MPY:n hinnoittelu- ja sopimusmalli on selkeä ja läpinäkyvä. Yrityskuitukaista sisältää rajattoman netin käytön kiinteällä kuukausihinnalla, ja näin kulujen ennakointi on helppoa.

– Netin nopeus on todellakin se, mitä on luvattu. Teen ajoittain yhteyden nopeusmittauksia, ja olen tyytyväinen tuloksiin. Ennen valokuitua etenkin varhaiset aamut olivat meille haastavia, sillä netti oli aivan liian hidas. Nyt tätä ongelmaa ei ole ollut lähes vuoteen – kiitos valokuidun, iloitsee Lehto.

MPY – sujuvan arjen luottokumppani

Ennakkoon vieras valokuitutoimija on nyt Jopimainoksen luotettava kumppani, joka pitää huolen sujuvista ja nopeista nettiyhteyksistä.

– Luotan MPY:n tuottamiin yhteyksiin täysin, ja olen suositellut heidän palveluitaan muillekin. Yhteistyö on mutkatonta ja selkeää. Tilasimme MPY:n valokuidun kotiimmekin, kertoo Lehto tyytyväisenä.

Lue lisää asiakastarinan yrityksestä Jopimainos Oy:n nettisivuilta.

 

 

 

Ota yhteyttä myyntiimme!

Kaipaatko sinäkin kumppania, joka ymmärtää sinun liiketoimintasi tarpeet?
Autamme sinua mielellämme kehittämään sinunkin yrityksesi tietoverkkokokonaisuudesta liiketoimintalähtöisen.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla.
Soita meille, lähetä sähköpostia tai piipahda Mikonkadun myymälässä Mikkelissä.

Mikael Elkharam

Myyntipäällikkö
yritykset

Niko Hämäläinen

Myyntipäällikkö
yritykset, kaupungit ja kunnat

Antti Hirvonen

Projektipäällikkö
myyntiyhtiöt, uudet valokuitualueet

Janne Korhonen

vt. toimitusjohtaja