EtusivuUratarinat

Uratarinat

Valokuitumyyjät tekevät nyt tulosta: ”MPY:n maine ja kiinnostava tuote auttavat myynnissä”

Ari Siippola ja Totti Raittila ovat lyhyessä ajassa auttaneet satoja ihmisiä varmistamaan tulevaisuuden palvelut valokuidun avulla. He tekevät tulosta paneutumalla työhönsä ja kohtaamalla ihmiset yksilöinä. Kannustava ilmapiiri ja hyvät ansaintamahdollisuudet tekevät työstä kirjaimellisesti palkitsevaa.
Lue lisää

Investoimme valokuituun historiallisen paljon – tutustu verkkotiimiimme

Valokuituhankkeemme sekä Mikkelissä että uusilla toimialueillamme ovat historiamme suurimmat investoinnit. Hankkeiden ytimessä työskentelee verkkotiedon hallinnan tiimimme. Jukan, Johannan ja Janin omistautuneisuus ja välittävä tiimihenki varmistavat, että työt menevät maaliin hymyssä suin.
Lue lisää

Joustava työ mahdollistaa haaveet – haastattelussa toimipistettä vaihtaneet MPY:läiset

MPY:llä työ joustaa muun elämän helpottamiseksi. Suurinta osaa tehtävistämme voi hoitaa joko täysin etänä, hybridityönä tai jollain yhdeksästä toimipisteestämme. Jari, Veera ja Harri kertovat, kuinka joustava työ on helpottanut heidän arkeaan.
Lue lisää

Sari Lindén haluaa olla helposti lähestyttävä ja joustava esihenkilö

Sari Lindén tuli asiakkuustiimimme asiantuntijaksi Kouvolaan vuonna 2017. Hänen kykynsä esihenkilönä huomattiin meillä nopeasti, ja hän on edennyt asteittain johtamaan kahta asiakkuustiimiämme. Sari on kiitollinen MPY:n tarjoamista etenemismahdollisuuksista ja haluaa esihenkilönä varmistaa, että hänen tiiminsä voivat keskittyä oikeisiin töihin.
Lue lisää

Ilpo Välimaa kasvoi MPY:llä Älykkään Automaation asiantuntijaksi

Ilpo Välimaa on päässyt kehittämään osaamistaan MPY:llä ja hän kokee tekevänsä merkityksellistä työtä Älykäs Automaatio -yksikössämme. "Parasta työssäni on se, että tämä on vastakohta rutiiniduunille ja että pääsen luomaan uutta", hän kertoo.
Lue lisää

Jouni Möttönen pääsee toteuttamaan itseään pilviteknologian parissa

"Voin rehellisesti sanoa, ettei työssäni ole tällä hetkellä mitään huonoa", kertoo Cloud & Tools -tiimissämme työskentelevä Jouni Möttönen. Hän on ylpeä MPY:läisyydestään ja työstään kehityksen keihäänkärjen, eli pilviteknologian, parissa.
Lue lisää

MPY uusin silmin: opintovapaalta palannut Tomi ja vasta aloittanut Iiro

”Yhdessä tekemisen meininkiä”, vastaavat Customer Executive Tomi Tähtinen ja Sales Executive Iiro Ronkainen kuin yhdestä suusta, kun heiltä kysyy heidän toiveistaan MPY-urilleen. Molemmat ovatkin nyt urallaan uuden edessä.
Lue lisää

Aatu suorittaa sekä ammattiopisto- että korkeakouluharjoittelunsa MPY:llä

IT-insinööriksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:ssa opiskeleva Aatu Korhonen tekee molemmat korkeakouluharjoittelunsa MPY:llä teknisessä tuessa. Aatun sanoin: ”Täältä saa hyvät valmiudet moneen IT-alan työhön.”
Lue lisää

Wiljami työskentelee MPY:llä oppisopimuksella

Wiljami Väänänen suorittaa Etelä-Savon ammattiopistossa aloittamiaan tieto- ja viestintätekniikan opintojaan loppuun oppisopimuskoulutuksessa. Hän kertoo saaneensa tietoliikenneasiantuntijana työskennellessään korvaamatonta käytännön kokemusta, joka antaa loistavat eväät työelämään.
Lue lisää

Eetun harjoittelu MPY:llä johti vakituiseen työpaikkaan

Oman alan työtehtävien lisäksi Eetua veti puoleensa poikkeuksellisen hyvä työyhteisö. Hän suositteleekin MPY:tä työpaikkana myös muille.
Lue lisää

MPY:n paluumuuttajat kertovat kokemuksistaan

MPY:lle on kuluvan vuoden aikana palannut useita meille entuudestaan tuttuja tekijöitä. Paluumuuttaminen tarjoaakin suuren mahdollisuuden sekä työnantajalle että -tekijälle.
Lue lisää

Työn mielekkyyttä myynnin ja asiantuntijapalvelujen yhdistelmästä

Timo Nykänen tuli MPY:lle töihin vuonna 2019 naapurin vinkatessa avoimesta tietohallintopäällikön tehtävästä. Vuonna 2021 Timon tehtävät rikastuivat ja hän pääsi laajentamaan osaamistaan myyntiin.
Lue lisää

Miltä tuntui aloittaa uusi työ korona-aikana?

Tamperelainen Johanna Majakangas aloitti huhtikuussa 2020 MPY:n tietohallintopäällikkönä. Koronasuositusten vuoksi Johanna ei tavannut ainuttakaan uutta kolleegaansa henkilökohtaisesti ensimmäisinä kuukausina.
Lue lisää

Kaija-Leena Orasmaan sydän sykkii markkinoinnille

Kaija-Leena Orasmaa on MPY Telecomin markkinointipäällikkö. Tavoitteena hänellä on luotsata MPY Telecomin tunnettuutta, näkyvyyttä ja vetovoimaisuutta Savon alueella, etenkin kuluttaja-asiakkaiden ja yrittäjien keskuudessa.
Lue lisää

MPY:n Jarno Priha: Menestytään kimpassa

Olen Jarno Priha ja työskentelen asiakkuuspäällikkönä MPY:n huippujengissä Kouvolassa. Siirryin MPY:n palvelukseen toisesta alan yrityksestä, koska halusin työskennellä yrityksessä, jonka arvot kohtaavat omien arvojeni kanssa
Lue lisää

Asiakkuuspäällikkö Elisa Ketomaa: Urapolku huippujengissä

Olen Elisa Ketomaa, kokenut asiakaspalvelun ammattilainen ja yksi huippujengiläisistä. Olen työskennellyt MPY:llä eri rooleissa jo lähes 15 vuoden ajan.
Lue lisää