EtusivuAsiakastarinatParturi-kampaamo Terho

Asiakastarina – Parturi-kampaamo Terho

8.8.2022

Parturi-kampaamo Terho on Juvalla pitkään toiminut yritys. Yrittäjä Terho Vehviläisellä on yli 20 vuoden yhteinen taival takana MPY:n kanssa.

Parturi-kampaamo Terholla on pitkä historia Juvalla. Yrityksessä on tällä hetkellä töissä pari työntekijää, sesongin mukaan työntekijöiden lukumäärä saattaa vaihdella. Ketterästi toimivat yhteydet ovat olleet tärkeitä ja sujuvoittavat kaikkien työtä.

MPY tuli mukaan kuvioihin silloin, kun netti yleistyi ja asiakaskortisto siirrettiin sähköiseksi tietokoneelle. Yhteys otettiin tuolloin puhelinkaapelia pitkin. Yhteistä matkaa on takana aina 1990-luvulta saakka ja IT-ratkaisut ovat jalostuneet digitalisaation muuttuessa.

Tänä päivänä Parturi-kampaamo Terholla on käytössään huippunopea MPY:n kaapelikaista . Vanha ADSL-nettiyhteys on purettu pois ja tilalle on tullut taloyhtiössä valmiina olleen valokuidun kautta kaapelikaista.

– MPY:stä oltiin hyvissä ajoin yhteyksissä ja tarjottiin eri vaihtoehtoja vanhan ADSL-liittymän tilalle. Myyjän kanssa oli sujuvaa asioida. Eri vaihtoehdoista kerrottiin selkeästi ja ymmärrettävästi niin, että päätöksen tekeminen oli lopulta helppoa, toteaa parturimestari Terho Vehviläinen tyytyväisenä.

Toimivan ja varman verkkoyhteyden lisäksi yrittäjä hankki myös tarvittavan päätelaitteen eli modeemin MPY:n kautta.

Mikä on muuttunut uusien yhteyksien myötä?

Yksi yhteys on tuonut mukanaan kaikki palvelut. Samaa piuhaa pitkin tulee niin luotettava ja häiriötön nettiyhteys kuin myös kaapeli-TV. Käytettävä tekniikka mahdollistaa nyt kaikki televisio- ja radiopalvelut kaapelin kautta.

– Uusi netti on nopea ja luotettava. Tietokoneen kautta kulkeva maksuliikenne on häiriötöntä eikä se takeltele kuten aiemmin. MPY:n kaapelikaista on tuonut selkeästi varmuutta tietokoneyhteyksiin ja maksuliikenteeseen, kertoo Terho.

Palveleva paikallinen

MPY:n myyjän joustava ja aktiivinen ote palveluiden esittelyyn ja juuri sen sopivan IT-ratkaisun etsimiseen yhdessä yrittäjän kanssa on lisännyt luottamusta paikalliseen toimijaan.

– Minulle on ehdottomasti plussaa paikallisuus ja se, että saan asioida alueen osaavan ammattilaisen kanssa, joka ymmärtää juuri minun yritykseni tarpeet. Asiointi niin MPY maailma -myymälässä kuin myös suoraan yritysmyynnin myyjän kanssa on ollut vaivatonta ja helppoa. Oman kokemukseni perusteella voisin hyvinkin suositella MPY:n tarjoamia IT-palveluja myös muille alueen yrityksille, päättää yrittäjä Terho Vehviläinen.

 

Kuva: Parturi-kampaamo Terho, Terho Vehviläinen