MPY Viihde on laajakaistan kautta toimitettava moderni televisiopalvelu (IPTV). Se sopii sinulle, joka haluat joustavan ja omiin tarpeisiisi muokattavan viihdepalvelun. Kaikkiin paketteihimme kuuluvat aina laadukkaat peruskanavat sekä mahdollisuus täydentää tarjontaa maksullisilla kanavapaketeilla kuten V Premium tai MTV Katsomo+. Viihdettä, urheilua, lastenohjelmia, vuokraelokuvia ja sarjoja – mitä sinulle saisi olla?

Haluatko lisää älyä televisioosi? Etkö ehdi katsoa lempiohjelmiasi livenä? Olisiko mukava nähdä urheilua ja viihdettä sijainnistasi riippumatta? MPY Viihteellä se onnistuu! Ota täysi hyöty irti lisäominaisuuksista, kuten TV-ohjelmien tallennuksista ja mobiililaitteilla katselusta.

MPY Viihde kulkee mukanasi kaikilla älylaitteilla. Se sisältää kaiken, mitä tarvitsee viihtymiseen kotona, mökillä ja reissuilla.

Yksi boksi, yksi kaukosäädin – helppoa!

MPY Viihteen helppokäyttöinen TV-boksi yhdistää kaikki suoratoistopalvelusi saman kaukosäätimen taakse. Valmiiksi asennettujen sovellusten lisäksi voit ladata haluamasi sovellukset Googlen Play-kaupasta.

Android Arris VIP7300 -boksilla voit käyttää IPTV-sovellusta ja kaikkia suoratoistopalveluitasi samalla laitteella ja yhdellä kaukosäätimellä.

Käytät sovellusta kätevästi yhdessä muiden suoratoistosovelluksien kanssa (esim. Netflix ja Disney+). Jos sinulla on älytelevisio, joka tukee IPTV-sovellusta (LG webOS, Samsung Tizen 2016–2022 tai Android TV), voit asentaa sovelluksen suoraan televisioosi.

Voidaksesi kirjautua sovellukseen tarvitset voimassa olevan MPY Viihde -kanavapaketin.

Tilaa MPY Viihde 14,90 €/kk

KATSO, TALLENNA, TOISTA – viihteen älypalvelut aina ajan tasalla perheen kaikilla laitteilla kotona, mökillä tai reissulla.

Oikopolut muiden sisältöjen pariin:

MPY Viihde – TV-viihde aina mukanasi!

Palveluun kuuluu MPY Viihde käyttöliittymä, TV-boksi, 25 peruskanavaa, tallennusominaisuudet, peruskanavien ohjelmakirjasto sekä mahdollisuus katsoa ohjelmia useilla laitteilla. Hinta nyt vain 14,90 €/kk.

Voit laajentaa kanavavalikoimaasi kanavapaketeilla. Kanavapaketit löydät oheisesta hinnastosta.

Asiakaspalvelu

030 670 3033 (normaali pvm./mpm.)

asiakaspalvelu@mpy.fi Palvelemme arkisin klo 8-17.

Tekninen tuki

030 670 3019 (normaali pvm./mpm.)

tekninentuki@mpy.fi Palvelemme 24/7.

Ryhdy Lempityypiksi – tilaa uutiskirjeemme!

Me kutsumme kanta-asiakkaitamme lempityypeiksi.

Nämä tyypit saavat uutiskirjeen mukana erikoisetuja, pääsevät osallistumaan kilpailuihin ja kuulevat ensimmäisenä mielenkiintoisista tapahtumistamme. He saavat myös hyödyllistä tietoa palveluistamme ja tuotteistamme.

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa.