Tehokas tietoverkko vauhdittaa Mikkelin Jukurien kotipelejä

8.8.2022

Toimintavarma tietoverkko vauhdittaa Mikkelin Jukurien kotiotteluita

Vuonna 1970 perustettu mikkeliläinen jääkiekkoseura Jukurit on vahvoja näyttöjä laukonut SM-liigajoukkue. Jukureiden ympärillä huokuu voimakas eteläsavolainen identiteetti, joka on siivittänyt Jukurit ennennäkemättömälle liigamatkalle. Kyseessä ei ole pelkästään huippu-urheiluseura, vaan viikinkiheimo, joka yhdistää Jukureiden ympärille verkostoituneet yhteistyökumppanit, yritykset ja kannattajat.

Jääkiekkoseura Jukureiden ja MPY:n yhteistyö on alkanut vuosia sitten. Lähtökohtana tiivistyneelle yhteistyölle oli Jukureiden tarve saada liiketoimintaa tukeva ICT-ympäristö, joka toimii yskimättä tiukimmissakin paikoissa.

Tietoverkkopalveluissa Jukurit luottaa MPY:n asiantuntijoiden osaamiseen. MPY varmistaa palvelukokonaisuudellaan, että käytettävä ICT-ympäristö on luotettava, nopea ja tietoturvallinen.

Parempaa asiakaskokemusta luotettavan verkkoratkaisun ansiosta

MPY tuottaa Jukurien kotihalliin Mikkelin Ikioma Areenalle sekä harjoitushallille kattavat tietoverkkopalvelut. Yhteistyön puitteissa varmistetaan lähiverkkopalveluttietoliikenneyhteydet sekä langattoman lähiverkon (WLAN) toiminta.

– Hyvä asiakaskokemus edellyttää kehittyvää ja pitkäjänteistä yhteistyötä, jossa palveluntoimittaja ymmärtää aidosti meidän tarpeemme, toteaa Jukureiden toimitusjohtaja Antti Laakso.

MPY:n korkean käytettävyyden WLAN-ratkaisut mahdollistavat Mikkelin Jukurien liigayleisön palvelemisen tehokkaasti erilaisilla mobiilipäätelaitteilla häiriöttömästi ja varmasti. Palvelun resurssit on laskettu palvelemaan hallin täyttä kapasiteettia. Tehokkaat yhteydet lisäävät ottelukävijöiden viihtymistä ja hyvää asiakaskokemusta.

– Mikään ei toimisi ilman kattavia verkkopalveluja. Meillä on noin 20 kassaa palvelemassa asiakkaita ja tämä vaikeutuisi huomattavasti, jos verkon teho ei olisi riittävä. Ihmiset eivät tule vain katsomaan ja kannustamaan, vaan osallistumaan heimohenkeen. Digitaalisuus on yksi tärkeä tekijä yleisön osallistumisessa ja yhteisöllisyyden luomisessa, pohtii Laakso.

Jukureiden toimitusjohtaja Antti Laakso

Vaatimustaso ICT-ratkaisuissa huippuluokkaa

Mikkelin Jukurien kotihallissa on kansainväliset puitteet käytössä olevissa digipalveluissa. Verkkoteknologia on samanlainen kuin isoilla kansainvälisillä tai kotimaisilla peliareenoilla.

Tehokkaiden verkkopalvelujen ansiosta Jukurien kotihallilla voidaan tehdä suoria livehaastatteluja kiekkoerien aikana ja välittää niitä eteenpäin digikanavien kautta. Digitaalisuus on asia, mihin Jukurit ovat kotiotteluissaan erityisesti panostaneet. MPY:n asiantuntijat huolehtivat nopeiden yhteyksien etähallinnasta ja -valvonnasta, jolloin mahdolliset häiriötilanteet voidaan minimoida. Toimiva tietoverkko ja asiakkaiden tarpeiden huomioiminen mahdollistavat tavallista laajemman digikokemuksen.

Laadukkaita palveluita hotelliasukkaille

Kivenheiton päässä Mikkelin Jukureiden kotihallilta toimii Jukurit HC Oy:n omistuksessa olevan tytäryhtiö Kalevankankaan Areena Oy:n Hotelli Uusikuu. Hotelli sijaitsee keskustan tuntumassa tarjoten laadukasta asumista tilavissa huoneissa. Hotelli Uusikuu on erinomainen vaihtoehto niin opiskelijoille, lapsiperheille, seuroille ja ryhmille kuin kulttuuri- ja työmatkailijoille.

Majoittujien mukavuuksiin kuuluu muun muassa MPY:n tuottamat tietoliikenneratkaisut  sekä monipuolinen kaapeli-TV-palvelu. 

– Asiakkaamme arvostavat erinomaista palvelua ja varmasti toimivaa nopeaa nettiä. MPY tuo hotelliimme häiriöttömät yhteydet ja kaikki televisio- ja radiopalvelut kaapelin kautta, kertoo Laakso.

Enemmän kuin kumppani

Maailmanluokan tuotteet, palveluasenne, asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja parhaiden ratkaisujen etsiminen varmasti ja nopeasti ovat asioita, jotka luovat selkeää kilpailuetua kumppanin valinnassa.

– MPY:n palvelut ovat tulevaisuudenkestäviä ja ne tukevat ajoittain hektistäkin liiketoimintaamme nyt ja jatkossa. Olen tyytyväinen yhteistyöhön MPY:n kanssa ja koen erityisen merkittäväksi asiaksi paikallisuuden ja avoimen yhteydenpidon sujuvuuden, toteaa Laakso tyytyväisenä.

Lue lisää Jukureista.

Olisiko sinunkin aika löytää ICT-kumppani, joka ymmärtää liiketoimintasi tarpeet?

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. 

 

Kuvaaja: Jukurit/ Mikko Kankainen