Iloa ja mielenkiintoista sisältöä arkeesi MPY:n TV-palveluila. Vietä parempaa aikaa kotona ja tutustu monipuoliseen tarjontaamme. Meiltä löydät taatusti juuri sinulle ja perheellesi sopivaa katsottavaa: viihdettä, urheilua, dokumentteja, sarjoja, lastenohjelmia ja paljon muuta!

MPY:n TV-palvelut ja kanavapaketit saat näkyviin MPY:n kaapeliverkossa. Monipuolisesta sisällöstä löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Urheilua, elokuvia, uutuussarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia – jokaiselle jotakin.

Poimintoja ohjelmasisällöistä

Sykähdyttävimmät urheilutapahtumat, uutuussarjat ja uusimmat leffat.
Mitä saisi olla?

 

Kesän 2023 Bonuskanavat:

Kuukauden bonuskanavana on kesäkuussa BBC News kanavapaikalla 347. Lisäksi ilman TV-korttia näkyy kaikille kaapeli-TV asiakkaille Viasat Nature kanavapaikalla 495.

Heinäkuussa TV-kortti asiakkaat saavat katsellakseen C More Juniorin kanavapaikalla 154.

Elokuussa TV-kortin bonuskanavana on jälleen BBC News (347) sekä kaikille kaapeli-TV asiakkaille vapaaseen katseluun aukeava Viasat Explore kanavapaikalla 491.

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivultamme löydät kootusti tuoreimmat uutiset, tulevat tapahtumat sekä asiantuntijoidemme ja satunnaisten vieraskynien kirjoittamat artikkelit. Klikkaa itsesi mielenkiintoisten sisältöjen pariin.

Asiakaspalvelu

030 670 3033 (0,084 €/min)

asiakaspalvelu@mpy.fi Palvelemme arkisin klo 8-17.

Tekninen tuki

030 670 3019 (0,084 €/min)

tekninentuki@mpy.fi Palvelemme 24/7.

Ryhdy Lempityypiksi – tilaa uutiskirjeemme!

Me kutsumme kanta-asiakkaitamme lempityypeiksi.

Nämä tyypit saavat uutiskirjeen mukana erikoisetuja, pääsevät osallistumaan kilpailuihin ja kuulevat ensimmäisenä mielenkiintoisista tapahtumistamme. He saavat myös hyödyllistä tietoa palveluistamme ja tuotteistamme.

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa.