Mielekkäitä urapolkuja

Me MPY:llä ymmärrämme, että merkityksellisyys syntyy vapaudesta kulkea omannäköistä urapolkua. Työn tulee tarjota vaihtelevuutta, ja kiinnostava työnkuva tempaisee mukaansa flow-tilaan. Tällöin työssä on mielekkyyttä ja se motivoi tekijäänsä.

Panostamme työntekijäkokemukseen ja kuuntelemme henkilöstöämme herkällä korvalla mahdollistaen mielekästä kehittymistä. Ketterän kokoisena toimijana kykenemme tekemään asiat fiksusti.

Työnteko joustaa

Otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet. Olet tervetullut työskentelemään mille tahansa kahdeksasta toimipisteestämme tai etänä kotoa käsin.

Kannustamme kehittymään

IT-ala kehittyy jatkuvasti, ja siksikin kannustamme MPY:läisiä oppimaan. Palkitsemme rahallisesti suoritetuista sertifikaateista.

Hyvinvointia ja vastuullisuutta

Olemme MPY:läisten toiveesta ottaneet käyttöön muun muassa laajan työterveyshuollon ja sähköpyörät, joilla jo kymmenet meistä taittavat työmatkansa.

Intohimona merkityksellinen työelämä

MPY:n henkilöstöjohtaja Satu Berlinin sydämenasia on luoda henkilöstömme kanssa merkityksellistä työelämää konkreettisin keinoin. Hän on pureutunut väitöskirjatutkimuksessaan palautekulttuuriin ja työn palkitsevuuteen sekä kirjoittanut aiheesta kirjan ”Palkitseva työ”.

Lue Satun ajatuksia mielekkäästä työstä MPY:llä

Lue Satun ajatuksia työhyvinvoinnista MPY:llä

Tutustu muihin työnantajalupauksiimme!

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!