Lisää sisältöä ja viihdettä arkeesi!

MPY Kaapeli-TV on monipuolinen palvelu, joka koostuu kahdesta osasta: peruskanavista ja kattavasta kanavapakettitarjonnasta

Tarvitset vain television ja kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen (eli DVB-C digisovittimen).

Peruskanavat

Häiriöttömistä peruskanavista pääset nauttimaan teräpiirtona ilman TV-korttia MPY:n kaapeliverkossa. Maksat palvelusta vain kulloinkin voimassa olevan perusmaksun.

Perusjakelussa on useita kanavia:

Yle TV1 HD*Yle TV1Yle TV2 HD*Yle TV2MTV3 HD*MTV3Nelonen HD*NelonenYle Teema & Fem HD*Yle Teema & Fem Sub HD*SubTV5 HD*LIV HD*LIVJIM HD*JIMKutonen HD*TLC HD*STAR Channel HD*STAR ChannelAVA HD*AVAHero HD*HeroFrii HD*National Geographic HD*Taivas TV7OnniTV HD*TapahtumaTV Eveo*National GeographicMPY TV

*) Kanavan katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen.

TV-kortti 3,90 €/kk

TV-kortti on digiboksin tai digitv:n korttipaikkaan asetettava kortti, joka tuo mahdollisuuden tilata maksullisia kanavapaketteja tai erilliskanavia.

TV-kortti sisältää kanavat: V Sport + Suomi HD*, Love Nature 4K*, Viasat Explore HD*, Viasat History HD*, Viasat Nature HD*, France 24 HD*, TRT World HD* sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan.

*) Kanavan katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen.

Tilaa TV-kortti
3,90 €/kk

TV-kortti on digiboksin tai digitv:n korttipaikkaan asetettava kortti, joka tuo mahdollisuuden tilata maksullisia kanavapaketteja MPY:n kaapeliverkon alueella.

TV-kortti sisältää kanavat:

  • V sport + Suomi HD*
  • Love Nature 4K*
  • Viasat Explore HD*
  • Viasat History HD*
  • Viasat Nature HD*
  • France 24 HD*
  • TRT World HD*
  • Kuukausittain vaihtuva Bonuskanava**

Kortin haltijana voit tilata haluamiasi palveluita ja aina kun valikoimamme uudistuu, kaikki palvelut ovat heti ulottuvillasi. TV-kortti sopii kaikkiin kaapelidigibokseihin ja -televisioihin, joissa on korttipaikka.

Tilatessasi TV-kortin, saat tutustua maksulliseen kanavatarjontaan viikon ajan ilmaiseksi.

*) HD-kanavat vaativat aina Ci+ korttimodulin ja kortinlukijan tai HD-digiboksin. TV-kortti pitää linkittää käytössä olevaan laitteeseen. Laitteen linkitysnumero tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme
puh. 030 670 3033.

**) Mikäli bonuskanavana on HD-kanava, kanava näkyy vain HD-laitteilla.

Kansainväliset kanavapaketit

Tuulahdus Suomen rajojen ulkopuolelta!

Seuraa monipuolista sisältöä ulkomaan kielellä omaksi iloksi, opiskellen tai ihan muuten vaan. Valittavanasi MPY:n kaapeliverkon alueella ovat seuraavat kanavapaketit: Ruotsi ja vironkielinen ETV. Tutustu ja tilaa!

Huomioitavaa kanavapaketeissa: TV-kortin ja kanavapakettien minimitilausaika on yksi kalenterikuukausi. Kanavat voivat sisältää ohjelmia, jotka eivät ole luokiteltuja Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa. Hinnat ja ohjelmatiedot ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Asiakaspalvelu

030 670 3033 (normaali pvm./mpm.)

asiakaspalvelu@mpy.fi Palvelemme arkisin klo 8-17.

Tekninen tuki

030 670 3019 (normaali pvm./mpm.)

tekninentuki@mpy.fi Palvelemme 24/7.

Ryhdy Lempityypiksi – tilaa uutiskirjeemme!

Me kutsumme kanta-asiakkaitamme lempityypeiksi.

Nämä tyypit saavat uutiskirjeen mukana erikoisetuja, pääsevät osallistumaan kilpailuihin ja kuulevat ensimmäisenä mielenkiintoisista tapahtumistamme. He saavat myös hyödyllistä tietoa palveluistamme ja tuotteistamme.

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa.