EtusivuYrityksilleUutisetSymmetrinen yrityslaajakaistayhteys sujuvoittaa työarkea

Symmetrinen yrityslaajakaistayhteys sujuvoittaa työarkea

31.10.2022

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin ja parannamme yrityslaajakaistapalveluitamme!

Marraskuun 2022 alusta alkaen MPY:n kaikki uusimmalla tekniikalla olevat ja 100/50M ja 300/100M nopeuksiset yrityslaajakaistaliittymät ovat symmetrisiä. Symmetrisessä internetyhteydessä lataus- ja lähetysnopeus ovat samat eli tieto liikkuu molempiin suuntiin samalla nopeudella eli 100/100M tai 300/300M nopeudella.

Latausnopeudella on merkitystä

Parannus sujuvoittaa muun muassa videoneuvotteluita sekä suurikokoisten aineistojen siirtoa, synkronoimista ja latausta pilvisovelluksista ja sosiaalisesta mediasta. Symmetriset internetyhteydet mahdollistavat tehokkaan ja toimivan työskentelyn sekä verkossa toteutettavat webinaarit ja suoratoisto eli striimaus onnistuvat moitteetta. Symmetristen yhteyksien hyödyt ovat häiriöttömyydessä ja tehokkuuden korostamisessa. Symmetrinen yhteys säästää aidosti aikaasi ja sujuvoittaa työarkeasi!

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Muutos koskee MPY:n nykyisiä ja uusia yrityslaajakaista-asiakkaitamme, joilla on käytössään MPY:n valokuidulla, G.Fastilla tai Ethernetillä toteutettu yrityslaajakaistaliittymä ja nopeutena joko 100/50M tai 300/100M. Symmetriset nopeudet saadaan helposti käyttöön käynnistämällä uudelleen verkkopäätelaite 1.11.2022 alkaen.

Parannus ei koske vanhempia tekniikoita: ADSL-, VDSL- ja kaapelitekniikkaa.

Mikäli asia mietityttää sinua tai haluat tietää lisää, ota yhteyttä meihin. Katsotaan, miten saisimme symmetriset yhteydet sinunkin käyttöösi!

Tutustu verkkosivuillamme nettiliittymiimme. 

Oletko kuluttaja-asiakkaamme? Lue uutinen, miten symmetrinen nettiyhteys voi sujuvoittaa perheesi arkea.

Tutustu asiakastarinoihimme: