Etusivu UUSIKuluttajilleUutisetSymmetrinen nettiyhteys sujuvoittaa arkea

Symmetrinen nettiyhteys sujuvoittaa arkea

1.11.2022

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin ja parannamme palveluitamme!

Marraskuun 2022 alusta alkaen MPY:n kaikki uusimmalla tekniikalla olevat laajakaistaliittymät ovat symmetrisiä. Symmetrisessä internetyhteydessä lataus- ja lähetysnopeus ovat samat eli tieto liikkuu molempiin suuntiin samalla nopeudella.

Latausnopeudella on merkitystä

Parannus sujuvoittaa muun muassa etätyöskentelyä ja -opiskelua, videoneuvotteluita sekä suurikokoisten aineistojen siirtoa, synkronoimista ja latausta pilvisovelluksista, YouTubesta ja sosiaalisesta mediasta. Myös tietokone- ja konsolipelejä pelaavat hyötyvät symmetrisyydestä, koska pelaamisen striimauksen pitää tapahtua yhtä nopeasti molempiin suuntiin.

Symmetriset internetyhteydet mahdollistavat tehokkaan ja toimivan etätyöskentelyn, opiskelun ja viihdepalveluiden käytön. Symmetristen yhteyksien hyödyt ovat häiriöttömyydessä sekä tehokkuuden korostumisessa. Symmetrinen yhteys säästää aidosti aikaasi ja sujuvoittaa arkeasi!

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Muutos koskee MPY:n nykyisiä ja uusia laajakaista- ja MPY Viihde -asiakkaitamme, joilla on käytössään MPY:n valokuitu, G.Fast tai Ethernet -tekniikka. Asiakas saa symmetriset nopeudet helposti käyttöönsä käynnistämällä verkkopäätelaitteensa uudestaan 1.11.2022 alkaen.

Parannus ei koske vanhempia tekniikoita ADSL, VDSL ja kaapeli.

Mikäli asia mietityttää sinua tai haluat tietää lisää, ota yhteyttä meihin. Katsotaan, miten saisimme symmetriset yhteydet sinunkin käyttöösi.

Tutustu verkkosivuillamme myös nettiliittymiimme ja MPY Viihde -palveluumme.

Oletko yritysasiakkaamme? Lue myös, miten symmetrinen yrityslaajakaistayhteys sujuvoittaa työarkea.

Tutustu muihin uutisiimme: