Etusivu UUSIUratarinatKaija-Leena Orasmaan sydän sykkii markkinoinnille

Kaija-Leena Orasmaan sydän sykkii markkinoinnille

25.2.2020

Kaija-Leena Orasmaa on MPY:n markkinointipäällikkö. Tavoitteena hänellä on luotsata MPY:n tunnettuutta, näkyvyyttä ja vetovoimaisuutta kuluttaja-asiakkaiden, taloyhtiöiden ja yrittäjien keskuudessa.

Kaija-Leena on myyntihenkinen markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja Mäntyharjulta.

”Toimenkuvaani kuuluvat monipuoliset tehtävät markkinoinnin ja viestinnän parissa. Työni koostuu laaja-alaisesti markkinoinnin suunnittelusta ja käytännön operatiivisesta toteutuksesta. Haluan menestyksekkäästi luotsata MPY:n bränditarinaa, lisätä yrityksemme ja palveluidemme tunnettuutta ja vetovoimaisuutta sekä nykyisillä että tulevilla alueilla.”

Kaija-Leena aloitti työt MPY:llä vuoden 2019 lopulla. Ensimmäiset viikot kuluivat vauhdikkaasti perehtyessä toimialaan ja kohderyhmiin.

”Tehtäviini kuuluvat mm. kampanjat, mainosmateriaalit, budjetointi, digitaalinen markkinointi, verkkosivujen ja somekanavien ylläpito, sisällöntuotanto ja monta muuta pienempää ja isompaa hommaa. Teen tiiviisti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.”

Työtä tehdään intohimoisesti, ilon kautta ja toisia kannustaen

”Olen oppinut valtavasti uutta ja saanut paljon uusia ammattitaitoisia työkavereita, jotka tekevät intohimoisesti ja sydämellä tätä hommaa. Minua silmin nähden odotettiin osaksi porukkaa ja vastaanotto on ollut pelkästään positiivista!”

Työn vastapainona Kaija-Leena lataa energiaa luonnosta. ”Niin tylsältä kuin se ehkä saattaa kuulostaa, tykkään napata koiramme takakonttiin ja ajaa mökille lapsuusmaisemiini kävelemään pitkin metsiä ja niitä tuttuja polkuja, joita on tallattu jo yli viisi vuosikymmentä. Toki kuntosalillakin tulee käytyä, mutta ei aina niin säännöllisesti.”

”Perhe ja läheiset ovat minulle tärkeitä, ja pyrin järjestämään aikaa aina yhteiseen puuhailuun!”

Haluatko osaksi osaavaa joukkoamme, katso avoimet työpaikat!
Avoimet työpaikat