EtusivuUratarinatKaija-Leena Orasmaan sydän sykkii markkinoinnille

Kaija-Leena Orasmaan sydän sykkii markkinoinnille

25.2.2020

Kaija-Leena Orasmaa on MPY Telecomin markkinointipäällikkö. Tavoitteena hänellä on luotsata MPY Telecomin tunnettuutta, näkyvyyttä ja vetovoimaisuutta Savon alueella, etenkin kuluttaja-asiakkaiden ja yrittäjien keskuudessa.

Kaija-Leena on myyntihenkinen markkinoinnin moniosaaja Mäntyharjulta. Hän työskentelee MPY Telecomilla markkinointipäällikkönä Mikkelissä. MPY Telecom vastaa kuluttajien, yrittäjien sekä operaattoriasiakkaiden palveluiden tuottamisesta.

”Toimenkuvaani kuuluvat monipuoliset tehtävät markkinoinnin ja viestinnän parissa. Työni koostuu laaja-alaisesti markkinoinnin suunnittelusta ja käytännön operatiivisesta toteutuksesta. Haluan menestyksekkäästi luotsata MPY Telecomin bränditarinaa, lisätä yrityksemme ja palveluidemme tunnettuutta ja vetovoimaisuutta toimialueellamme. ”

Kaija-Leena aloitti työt MPY:llä vuoden 2019 lopulla. Ensimmäiset viikot kuluivat vauhdikkaasti perehtyessä siihen, mitä yritysten jakautuminen konkreettisesti tarkoittaa mm. Telecomin markkinointia silmällä pitäen. ”Olen ottanut hyppysiini markkinoinnin vuosisuunnitelman budjetoinnin tarkentamisen, rakentamisen ja toteuttamisen eri asiakasviestinnän kanavissa. Näitä vuosikelloja on toki suunniteltu yhteistyössä mm. myynnin kanssa.”

”Tehtäviini kuuluvat mm. kampanjat, mainosmateriaalit, budjetointi, digitaalinen markkinointi, verkkosivujen ja somekanavien ylläpito, sisällöntuotanto ja monta muuta pienempää ja isompaa hommaa. Teen tiiviisti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.”

Työtä tehdään intohimoisesti, ilon kautta ja toisia kannustaen

”Olen oppinut valtavasti uutta ja saanut paljon uusia ammattitaitoisia työkavereita, jotka tekevät intohimoisesti ja sydämellä tätä hommaa. Minua silmin nähden odotettiin osaksi Telecomin porukkaa ja vastaanotto on ollut pelkästään positiivista!”

Työn vastapainona Kaija-Leena lataa energiaa luonnosta. ”Niin tylsältä kuin se ehkä saattaa kuulostaa, tykkään napata koiramme takakonttiin ja ajaa mökille lapsuusmaisemiini kävelemään pitkin metsiä ja niitä tuttuja polkuja, joita on tallattu jo yli viisi vuosikymmentä. Toki kuntosalillakin tulee käytyä, mutta ei aina niin säännöllisesti.”

”Viikonloppuisin olen myös intohimoinen ”säbämama” ja seuraan 15-vuotiaan poikamme SM-sarjan salibandypelejä sykkeet koholla ja ääni käheänä kentän laidalla, milloin missäkin päin Suomea. Perhe ja läheiset ovat minulle tärkeitä, ja pyrin järjestämään aikaa aina yhteiseen puuhailuun!”

Haluatko osaksi osaavaa joukkoamme, katso avoimet työpaikat!
Avoimet työpaikat