EtusivuKuluttajilleArtikkelitTaloyhtiön viisi askelta valokuituun

Taloyhtiön viisi askelta valokuituun

23.2.2023

Nopea ja toimintavarma taloyhtiön netti on palvelu, jota pidetään nykyaikana yhtä tärkeänä kuin lämmitystä, sähköä ja vesijohtoverkostoa. Taloyhtiön tietoliikenneyhteyksiltä vaaditaan jo nyt entistä suurempia tiedonsiirtonopeuksia, ja vain valokuitu pystyy vastaamaan tähän haasteeseen.

Huippunopea, luotettava ja edullinen koko taloyhtiön kattava netti on investointi, joka taatusti nostaa asukkaiden asumismukavuutta ja lisää taloyhtiön vetovoimaa. Lisäksi valokuitu nostaa asuntojen arvoa. Hankkimalla MPY:n valokuidun taloyhtiöönne varmistatte, että kaikilla asukkailla on toimintavarmat yhteydet ja monipuoliset palvelut pitkälle tulevaisuuteen!

Onko valokuidun saaminen taloyhtiöön hankala projekti? Kokosimme sinulle kätevän muistilistan, jonka avulla asiaa on helppo edistää taloyhtiössäsi.

Taloyhtiössä herää kiinnostus valokuituun

Etätyön ja -opiskelun yleistyminen, monipuoliset viihde- ja pelipalvelut sekä terveys- ja hyvinvointipalvelut vaativat yhä enemmän kapasiteettia, jonka vain tasainen ja vakaa valokuituyhteys mahdollistaa. Kun taloyhtiössänne kiinnostutaan koko taloyhtiön kattavasta valokuitunetistä ja asiaa on päätetty yhteistuumin edistää, olkaa yhteydessä taloyhtiömyyntiimme.  Asunto-osakeyhtiön hallitus, valtuutettu jäsen, isännöitsijä tai asukas voi pyytää tarjouksen sovitusti MPY:ltä.

Selvitetään paras ratkaisu

Tarjouspyyntö on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen taloyhtiökokousta. Selvitämme tarjousta varten tarvittavat lisätiedot, kuten esimerkiksi taloyhtiön tarkan osoitteen, huoneistojen lukumäärän ja taloyhtiön nykyisen sisäverkon. Näin voimme tarjota parhaan teknisen ratkaisun taloyhtiöllenne. Kartoituksen perusteella teemme tarjouksen varmasti ja nopeasti. Hinnoitteluun vaikuttavat muun muassa valittu perusnopeus, muut palvelut ja sopimuksen kesto.

Valokuitu yhtiökokouksen asialistalle

Koko taloyhtiön kattava valokuitunetti pitää viedä yhtiökokouksen esityslistalle päätösasiana. Kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä, jotta saatte kaikki tarvittavat tiedot päätöksentekoanne varten.

MPY:ltä asiantuntija tulee ilmaiseksi paikan päälle tai etänä yhtiökokoukseenne kertomaan valokuidusta,  taloyhtiönetistä ja muista palveluistamme. Vastaamme myös asukkaiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ei tarvitse kuin pyytää asiantuntijamme paikalle ja kaikki saavat tarvittavat tiedot päätöksenteon tueksi samalla kertaa. Kokousvierailu tai lisätietojen kysyminen ei velvoita liittymän tilaamiseen.

Jos haluat jo nyt tutustua usein kysyttyihin kysymyksiimme koskien taloyhtiöratkaisuja, kannattaa lukea kysymyksiä ja vastauksia täältä.

Päätös yhtiökokouksessa

Hankinnasta päättää yhtiökokous enemmistöpäätöksellä eli asia täytyy olla yhtiökokouksen virallisella esityslistalla päätösasiana. Mahdollisen myönteisen päätöksen jälkeen pääsemme yhdessä edistämään koko taloyhtiön kattavaa nettiä ja mahdollisia muita sovittuja palveluita.

Sopimus ja tiedottaminen

Yhtiökokouksen myönteisen hankintapäätöksen jälkeen laaditaan sopimus MPY:n kanssa. Tämän lisäksi sovimme ostettujen palvelujen toimitusaikataulusta, asukkaiden laitetoimituksista ja palveluiden käyttöönottopäivästä.

MPY lähettää taloyhtiön asukkaille tietoa palveluiden käyttöönottopäivästä. Samalla annamme muun muassa tarkempia ohjeita palveluiden käyttöönotosta sekä kerromme saatavilla olevista monipuolisista lisäpalveluistamme.

 

MPY – Enemmän kuin kumppani taloyhtiöllesi

Olemme vakaa ja vastuullinen kumppanisi niin koko taloyhtiön kattavissa palveluissa kuin myös palveluissa taloyhtiön yksittäisille asukkaille.  Ota yhteyttä myyntiimme. Kartoitetaan yhdessä taloyhtiönne tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme:

Ota yhteyttä myyntiimme!

Kartoitetaan yhdessä taloyhtiönne tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.
Tulemme mielellämme kertomaan lisää palveluistamme myös yhtiökokouksiinne.

Mikko Syrjälä

Myyntipäällikkö
kiinteistöt, As Oy:t, isännöitsijät

Karoliina Kukkonen

Myyntipäällikkö
omakotitalot, taloyhtiöasiakkaat

Janne Korhonen

vt. toimitusjohtaja