MPY:n loppukäyttäjäpalveluiden kokonaisuudella varmistat, että sinulla on liiketoiminnallesi sopivimmat laitteet, loppukäyttäjien työn tuottavuus varmistetaan nopealla ongelmien ratkaisuilla etkä joudu huolehtimaan vanhentuvista laitteista. Lisäksi laitteiden ja käyttäjien tietoturvaa ylläpidetään jatkuvasti. Autamme myös soveltamaan Microsoft 365 -palveluita niin laitehallinnassa kuin tietoturvassakin, jotta pääset hyötymään niiden mahdollistamasta ketterämmästä toimintatavasta yrityksellesi.

MPY:n kautta saat laitteet valmiiksi asennettuina, tarvittavan ja jatkuvan käyttäjätuen sekä laitekannan ylläpidon sinulle sopivalla tavalla, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Kun laitteet ovat elinkaarensa päässä, voimme tarjota loppukäyttäjille joustavasti uudet laitteet ja hoidamme vanhojen laitteiden kierrätyksen ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti sekä hyvitämme sinua vanhoista laitteista. Laitteisiin, käyttäjiin, lisensseihin ja loppukäyttäjätukeen liittyvät tiedot ovat helposti saatavillasi helpon selainnäkymän, CIO Dashboardin kautta.

Tuntuuko, että loppukäyttäjiesi tuottavuus kärsii, koska työvälineet eivät ole kunnossa tai he eivät saa nopeasti ratkaisua ongelmiinsa?

Loppukäyttäjäpalveluiden hyödyt yrityksille:

  • Tyytyväiset loppukäyttäjät
  • Tietoturvalliset työvälineet
  • Laitteiden koko elinkaari hallinnassa
  • M365-pilven soveltaminen parhaiden käytäntöjen mukaisesti
  • Käyttäjien tuottavuuden parantuminen

Ota yhteyttä myyntiimme!

Keskustelemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa yritystänne modernin ICT-ympäristön luonnissa.
Myyntitiimimme palvelee valtakunnallisesti paikkakunnasta riippumatta.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivat ja arkea helpottavat loppukäyttäjäpalvelut!

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.