Nopeat tietoyhteydet ovat yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto. Etätyön ja -opiskelun yleistyminen, monipuoliset viihde- ja pelipalvelut sekä terveys- ja hoivapalvelut vaativat kapasiteettia, jonka vain kiinteä nettiyhteys mahdollistaa. Huippunopea ja luotettava internetyhteys tuo laatua taloyhtiöasukkaiden arkeen ja vapaa-aikaan.

Tarjoamme häiriöttömän ja luotettavan netin koko taloyhtiölle hyödyntämällä kaapeli-tv- tai valokuituverkkoa.

Tarkista huippunopean valokuidun saatavuus

 

Taloyhtiönetti on edullisin ja helpoin tapa hankkia koko taloyhtiön kattava kiinteä nettiyhteys. Taloyhtiö valitsee haluamansa perusnopeuden (50M tai 100M), jonka kuukausimaksu laskutetaan taloyhtiöltä. Huoneistokohtaisesti asukkaat voivat itse tilata lisää nopeutta.

MPY hoitaa tarvittavan tekniikan taloyhtiöille, kytkennän taloyhtiön verkkoon ja asukastiedottamisen. Taloyhtiö vastaa huoneistoihin tarvittavien verkkopäätteiden hankinnasta sekä valitsee käytettävän perusnopeuden, jonka kuukausimaksu laskutetaan taloyhtiöltä.

Miten edetä?

Taloyhtiön asukkaat voivat jutella isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen edustajien ja naapureiden kanssa taloyhtiökohtaisesta palvelusta. Asia kannattaa nostaa esille myös yhtiökokouksessa.

Kerromme mielellämme lisää taloyhtiökohtaisista ratkaisuista ja tulemme halutessanne kertomaan lisää palveluistamme myös yhtiökokoukseenne.

Jutellaan lisää

Valokuitu taloyhtiöön helpottaa asukkaiden arkea

Valokuitu riittää niin sanotusti tavalliseen netin käyttöön missä tahansa perheessä hamaan tulevaisuuteen. Sen avulla kelpaa surffata, striimata ja tehdä etätöitä.

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulta löydät kootusti tuoreimmat uutiset, tulevat tapahtumat sekä asiantuntijoidemme ja satunnaisten vieraskynien kirjoittamat uusimmat artikkelit. Klikkaa itsesi mielenkiintoisten sisältöjen pariin.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Kartoitetaan yhdessä taloyhtiönne tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.
Tulemme mielellämme kertomaan lisää palveluistamme myös yhtiökokouksiinne.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Mikko Syrjälä

Myyntipäällikkö
kiinteistöt, As Oy:t, isännöitsijät

Janne Korhonen

Vt. toimitusjohtaja

Kartoitetaan yhdessä taloyhtiöllenne sopivat ratkaisut!

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.