Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
44,95 €/kk

Toistaiseksi voimassa oleva tilaus

 

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti Viihde ja Urheilu -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajeja ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. MTV Katsomo +  kanavilta näet huippu-urheilua, mittavasti elokuvien ensi-iltoja, mielenkiitoisimmat uutuussarjat, lasten oman MTV Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja.

Urheilusta tarjolla on mm. Rallin WRC, WRC 2 ja WRC 3 -sarjat, monipuolista huippujääkiekkoa: Mestis ja SHL, huippufutista: UEFA Champions League, La Liga ja Serie A, UEFA Nations League, 21 FIFA ottelua jalkapallon MM-kisoista sekä EM- ja MM-karsinnat, yleisurheilun hallikisat, IAAF:n Timanttiliiga ja World Challenge, tenniksen ATP-turnauksia, amerikkalaisen jalkapallon NFL ja raveja kuutena päivänä viikossa.

Kun tilaat MTV Katsomo+ ja kanavapaketti Viihde ja Urheilu -kanavapaketin MPY:n kautta, voit nauttia samaan hintaan myös MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelusta, josta näet valtavasti lisää sisältöä.

Kanavapaketti sisältää kanavat:

MTV Juniori*MTV Liiga 1*MTV Liiga 2*MTV Liiga 3*MTV Liiga 4*MTV Liiga 5*MTV Liiga 6*MTV Liiga 7*MTV Liiga UHD*MTV Aitio HD*MTV Viihde HD*MTV Urheilu 1*MTV Urheilu 2*MTV Urheilu 3*MTV Max*SF Kanalen

Kaapeliverkon alueella kanavapaketin katsomiseen tarvitset TV-kortin. TV-kortin normaalihinta 3,90 €/kk.

*Vaatii Cable HD Ready -vastaanottimen ja siihen linkitetyn ohjelmakortin.

Nyt suoratoisto maksutta kanavapaketin tilaajalle!

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Täytä lomake ja tilaa.

Asiakaspalvelijamme on sinuun vielä yhteydessä ja vahvistaa tilauksesi.

Asiakaspalvelu

030 670 3033 (0,084 €/min)
asiakasapalvelu@mpy.fi
Palvelemme arkisin klo 8-17.