EtusivuKuluttajilleArtikkelitNopea netti parantaa jokaisen arkea

Nopea netti parantaa jokaisen arkea

23.4.2021

Takkuileva nettiyhteys harmittaa monia. Parhaiten sujuvan netinkäytön takaa koko taloyhtiön kattava kiinteä nettiliittymä. Se on helppo hankkia, vaikkei ymmärtäisi megoista ja piuhoista mitään.

Harva asia ärsyttää nykypäivän arjessa yhtä ankarasti kuin se, ettei netti toimi. Koululaisen läksyt, pelit ja tubettelu tökkivät. Vanhempien etätyö takkuaa eikä työpäivän jälkeen pysty rentoutumaan netin suoratoistopalvelusta tulevan elokuvan ääressä. Ikäihminen jättää sosiaalisen median ja uusien palveluiden opettelun väliin, kun yhteys vähän väliä kaatuu.

Lähes kaikkien ihmisten netin käyttö lisääntyy. Erityisen paljon nopeampaa nettiä toivovat lapsiperheet ja eläkeläiset. Monille vanhemmille tulee yllätyksenä, miten paljon enemmän nettikaistaa tarvitaan, kun lapsi kasvaa. Myös ikäihmiset hyötyvät hyvästä yhteydestä, sillä he kuluttavat netin suoratoistopalveluista yhä enemmän viihdettä, kuten elokuvia ja sarjoja. Nopea netti mahdollistaa myös uusien turvallisuus- ja terveyspalvelujen käytön.

Monessa kodissa netti on tällä hetkellä hoidettu pelkästään mobiililiittymillä. Niiden ongelma on, että nopeus on harvoin sitä, mitä se voisi parhaimmillaan olla. Esimerkiksi iltaisin saman alueen asukkaista moni muukin viettää aikaansa netissä, mikä laskee verkkoyhteyden vauhtia.

Kiinteä netti on aina nopea

Suosittelemme kaikille taloyhtiöille kiinteää taloyhtiönettiä. Netti toimii aina yhtä nopeasti riippumatta siitä, miten naapurit käyttävät nettiä tai aiheuttaako esimerkiksi sää häiriöitä. Nopea yhteys takaa laadun sekä netin viihde- että hyötykäytössä.

Taloyhtiö valitsee haluamansa perusnopeuden (50M tai 100M), jonka kuukausimaksu laskutetaan taloyhtiöltä. Huoneistokohtaisesti asukkaat voivat itse tilata lisää nopeutta ja palveluja, kuten lisää sisältöä ja kanavia telkkariin.

Taloyhtiön asukkaat ottavat parantuneen nettiyhteyden ilolla vastaan. Arki helpottuu, kun some, pelit, elokuvat, työt ja palvelut toimivat aina moitteetta.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme: