Etusivu UUSIKuluttajilleUutisetUusille TV-korttiasiakkaille huimia etuja

Uusille TV-korttiasiakkaille huimia etuja

4.10.2022
TV ja viihde kaukosäädin

Nyt sinulla on uutena TV-korttiasiakkaanamme loistava tilaisuus tutustua maksullisiin lisäkanaviin ilmaiseksi!

Tarjoamme loka- ja marraskuussa 2022 uusille TV-korttiasiakkaille kaksi (2) kuukautta veloituksetonta katselua useista huippukanavista. Määräajan jälkeen TV-korttitilauksesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 3,90 €/kk. Halutessasi voit myös päättää tilauksesi ja samalla palauttaa TV-korttisi takaisin MPY:lle.

TV-kortilla näet seuraavat kanavat:

  • Love Nature 4K: Luonnon ihmeisiin ja kauneuteen keskittyvä 4K-kanava, jonka katsomista varten tarvitset ultra HD:tä tukevan television.
  • Viasat Explore: Kanavalla nähdään dokumentteja eläimistä, extreme-lajeista, seikkailuista, matkustamisesta ja teknologiasta.
  • Viasat History: Historiaa ja dokumentteja antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin.
  • Viasat Nature: Upeita luonto-ohjelmia ympäri planeettaa.
  • V sport+ Suomi HD: Näe mm. maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maailmancuplähetykset, valikoidut ottelut monista jalkapallosarjoista, sekä paljon muuta huippu-urheilua.
  • France 24 HD: Ranskalainen uutiskanava, uutisia ja ajankohtaisohjelmia englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja arabiaksi.
  • TRT World HD: Turkkilainen, valtiollisen TRT-kanavan kansainvälinen uutiskanava, joka painottaa uutisoinnin Turkin ja läntisen Aasian asioihin. Kanava on englanninkielinen ja lähettää uutisia 24/7. Lisäksi nähdään erityisohjelmia mm. urheilusta ja kulttuurista.
  • Animal Planet HD: Laadukkaita luontodokumentteja eläimien kiehtovasta maailmasta.
  • Investigation Discovery: Kanava katsojille, jotka ovat kiinnostuneita rikoksista ja niiden tutkintaan liittyvästä tieteestä.
  • Kuukausittain vaihtuva Bonuskanava: Makupaloja eri kanavista.

Lisäksi lokakuun ajan katsottavissa on V film hits HD. Kanava esittää uusimmat hitit, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä iki-ihania klassikoita. Marraskuussa on katsottavissa V film action HD. Kanava näyttää suurimmat toimintasankarit, hyytävät trillerit ja kauhuelokuvat.

Saadaksesi TV-kortilla näkyvän sisällön, tarvitset myös TV-kortinlukijan eli CA-moduulin. Mikäli sellainen puuttuu, voit ostaa sen myymälästämme nyt kampanjahintaan 49 € (normaalihinta 69 €). Kampanjahinta on voimassa 1.10.-31.11.2022.

MPY maailma
Mikonkatu 16, Mikkeli
puh. 030 670 3100 (0,084 €/min)
myymala@mpy.fi 
Myymälämme on avoinna arkisin klo 8-17.

Tutustu muihin uutisiimme: