EtusivuKuluttajilleUutisetTuomme markkinoille 10G-internetyhteyden: ”Poikkeuksellisen nopea”

Tuomme markkinoille 10G-internetyhteyden: ”Poikkeuksellisen nopea”

19.8.2022

Julkaisimme uuden tuotteemme, 10G-internetyhteyden, perjantaina 19.8.2022. Tuotejulkistuksella vastaamme asiakkaidemme kasvaviin tiedonsiirtotarpeisiin.

– Asiakkaamme ovat olleet enenevissä määrin kiinnostuneita yhä nopeammista nettiyhteyksistä, mikä näkyy esimerkiksi valokuitutilausten kasvuna viimeisen vuoden aikana. Tämän taustalla ovat muun muassa lisääntyneet etätyöt ja kotitalouksien nettiyhteydessä olevat laitteet, asiakkuusjohtajamme Elisa Ketomaa selventää.

– Uusi 10G-tuotteemme pystyy vastaamaan vaativiinkin datansiirtotarpeisiin tästä hetkestä pitkälle tulevaisuuteen, sillä yhteyden nopeus on koko Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen, hän jatkaa.

10G-liittymä on tällä hetkellä tarkoitettu erityisesti omakotitaloasujille, joilla on valokuituyhteys. Ketomaa korostaa, että vaikka uuden tuotteen nopeus – 10 gigabittiä, eli 10 000 megabittiä, sekunnissa – voi tuntua nyt hurjalta, on jatkossa entistä tavanomaisempaa puhua netin kapasiteetista juuri gigabiteissä, eikä megabiteissä.

– Jo nyt asiakkaamme odottavat yhteydeltä esimerkiksi katkotonta nettipelaamista ja suoratoistoa sekä sujuvia etäkokouksia. Lähitulevaisuuden megatrendit, kuten metaversumi, vaativat yhteydeltä entistä enemmän. Valokuitu on ainoa tekniikka, joka mahdollistaa niihin vaadittavat nopeudet, hän summaa.

Tuotejulkistuksen yhteydessä uudistamme nettiliittymävalikoimamme kokonaisuudessaan: jatkossa tarjoamme neljää eri laajakaistan nopeusvaihtoehtoa, joista nopeimpia saa valokuituun.

Lue lisää nettisivuiltamme.

Lisätietoja:

MPY:n asiakkuusjohtaja Elisa Ketomaa, elisa.ketomaa@mpy.fi, puh. 044 019 0289

Tutustu muihin uutisiimme: