EtusivuKuluttajilleUutisetF-Secure Total uudistuu – kolmen erillisen sovelluksen ominaisuudet yhteen

F-Secure Total uudistuu – kolmen erillisen sovelluksen ominaisuudet yhteen

6.2.2023

F-Secure TOTAL-palvelupaketti uudistuu 15. helmikuuta. Erillisten SAFE, Freedome VPN ja ID Protection -sovelluksien parhaat ominaisuudet yhdistyy yhdeksi monipuoliseksi tieturvapalveluksi. Laitteiden, nettiyhteyksien ja henkilötietojen suojaus on jatkossa entistäkin kätevämpää.

Uudistuksen myötä myös F-Securen SAFE -palvelu päivittyy F-Securen Total -palveluksi. Sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia, kuten WiFi-suojaus ja henkilötietojen suojaus.  Uudet ominaisuudet ja päivitykset tulevat saataville eri käyttöjärjestelmiin vaiheittain. Palvelu-uudistuksesta ja sovellukseen lisättävistä uusista omianaisuuksista johtuen nykyisen SAFE1 -palvelun hinta muuttuu. Uusi hinta on 1.3.2023 alkaen 3,90 €/kk. Samalla tuomme valikoimaamme uuden 2 laitteen F-Secure Total2 -palvelun, jonka hinta on 4,90 €/kk. Muiden F-Secure tuotteiden hinnat säilyvät ennallaan.

 

Mitä uudistus tarkoittaa?

Nykyisen F-Secure TOTAL -palvelupaketin erillisten sovellusten ominaisuudet tuodaan samaan sovellukseen, jonka nimi on jatkossa F-Secure Total. Palvelun käyttö on kätevää, sillä jatkossa ominaisuuksia hallinnoidaan pelkästään yhden sovelluksen kautta.

Nykyinen F-Secure palvelu päivitetään 15.2.2023 alkaen F-Secure Total -palveluksi seuraavasti:

  • F-Secure SAFE 1 on jatkossa F-Secure Total 1, joka sisältää seuraavat ominaisuudet

Pankkitoimintojen suojaus – Selaa Internetiä ja työskentele huoletta sekä hoida verkko-ostokset ja pankkitoiminnot turvallisesti.

Virustorjunta – Palkittu ohjelmisto suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja kiristyshaittaohjelmilta.

WiFi suojaus – Suojaa yksityisyytesi myös suojaamattomassa julkisessa WiFissä. Kaikki liikenne on salattua, eikä sitä voi siepata.

Henkilötietojen seuranta – Yhdistää tietoturva-analyytikoiden työn ja ympärivuorokautisen pimeän verkon seurannan ja etsii henkilötietojasi ilmenneistä tietovuodoista.

  • Mikäli haluat päivittää pakettisi uuteen kahden laitteen Total 2 -pakettiin tai käytössäsi on kolmen laitteen F-Secure TOTAL 3 tai suurempi paketti, palveluusi kuuluu lisäksi

Salasanaholvi – Pienennä riskiäsi joutua henkilöllisyysvarkauksien uhriksi luomalla vahvoja ja ainutlaatuisia salasanoja ja synkronoimalla ne kaikkien laitteidesi välillä.

 

Nykyisten salasanojen yhdistäminen uuteen sovellukseen

Mikäli käytössäsi on ID Protection ja olet tallentanut salasanoja Holviin, tulee sinun yhdistää salasanat nykyisen palvelun ja uuden F-Secure Totalin kanssa. Yhdistäminen on helppoa ja ohjelma neuvoo sinua. Älä poista nykyistä ID Protection sovellusta laitteestasi ennen kuin olet yhdistänyt salasanasi uuteen palveluun. Suosittelemme myös, että otat palvelun käyttöön vähintään kahdessa eri laitteessa. Näin varmistat, että salasanasi pysyvät aina tallessa ja käytettävissä vaikka toinen laite rikkoutuisi. Uusi Total kannattaakin asentaa kaikkiin laitteisiin!

 

Näin otat ominaisuudet käyttöösi

Mikäli käytössäsi on mobiililaitteita, niin laite ilmoittaa kun uusi sovellus on päivitettävissä. Windows PC ja Mac -laitteille päivitys tulee automaattisesti, kun laite on kytketty internettiin. Päivitykset tapahtuvat vaiheittain 15.2.2023 alkaen.  Kaikki uudet ominaisuudet ovat käytettävissä heti kun laitteesi ohjelmisto on päivittynyt.

Suosittelemme että otat uuden F-Secure Total -palvelun käyttöön heti, vaikka voitkin vielä käyttää erillisiä ID Protection ja FREEDOME VPN -sovelluksia.

 

Tarvitsetko apua palveluihisi liittyen?

Nykyisiä F-Secure asiakkaitamme olemme tiedottaneet muutoksesta kirjeitse. Mikäli sinulla herää kysyttävää F-Securen palveluihin liittyen, tule käymään myymälässämme osoitteessa Mikonkatu 16 tai ole yhteydessä asiakaspalvelu@mpy.fi tai 030 670 3033 (0,084 €/min). Palvelemme arkisin klo 8-17.

 

Tutustu muihin uutisiimme: