Etusivu UUSIYrityksilleUutisetUudistuksia MPY Telecomin laskutuksessa

Uudistuksia MPY Telecomin laskutuksessa

4.12.2023

MPY Telecom Oyj:n laskutuksessa tapahtuu kaksi muutosta. Joulukuussa 2023 laskuillamme näkyvä tilinumero muuttuu ja tammikuussa 2024 otamme käyttöön uuden vaihtoehtoisen laskujen toimituskanavan, Kivran.

 

Tilinumeron muutos

MPY Telecom Oyj:n omistajanvaihdoksen myötä rahoittajapankkimme on vaihtunut ja kaikki maksuliikenne tullaan siirtämään Danske Bankista Osuuspankille (OP). Uusi tilinumeromme OP:ssa on FI 39 5000 0120 4952 53.

Tämä vaikuttaa myös näkyvään tilinumeroon laskuillamme. Uusi OP:ssa oleva tilinumeromme on päivitetty laskuihin, ja muutoksesta on tiedotettu selkeästi laskulla näkyvällä bannerilla.

Vanha Danske Bankin tili on toistaiseksi vielä taustalla käytössä, mutta pyrimme lopettamaan sen mahdollisimman nopeasti.

Huomioithan, että e-laskuvaltuudet päivitetään automaattisesti laskutuskumppanimme Ropo Capitalin toimesta, joten e-laskuina laskunsa saavien ei tarvitse tehdä erillisiä toimenpiteitä. Muilla maksutavoilla maksavien tulee muuttaa tilinumero itse maksua tehdessään.

Uusi laskujen toimituskanava

Haluamme jatkossa tarjota kuluttaja-asiakkaillemme entistä joustavampia vaihtoehtoja laskujen vastaanottamiseen. Uusi ekologinen ja tietoturvallinen toimituskanava otetaan käyttöön 1.1.2024.

Kivra on ilmainen digipostipalvelu, joka kokoaa tärkeät dokumentit yhteen turvalliseen ja helppokäyttöiseen sovellukseen. Kivralla hoidat laskut kätevästi sähköisesti suoraan omalta pankkitililtäsi. Asiakas itse pystyy valitsemaan Kivran laskun vastaanottajaksi paperipostin sijaan. Kivran postilaatikkoon lähetettävissä laskuissa on paperilaskua vastaava laskujen toimitustapamaksu käytössä.

Lue lisää palvelusta: kivra.fi 

Tarvitsetko lisätietoja?

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä laskutukseen liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-17 asiakaspalvelu@mpy.fi tai 030 670 3031 (0,084 €/min).

 

 

Tutustu muihin uutisiimme: