Etusivu UUSIYrityksilleUutisetTyö- ja elinkeinoministeriö hyväksyi MPY Telecom Oyj:n yrityskaupan

Työ- ja elinkeinoministeriö hyväksyi MPY Telecom Oyj:n yrityskaupan

8.9.2023

MPY Osuuskunnan hallitus julkaisi 16.5.2023 ehdotuksensa myydä molemmat tytäryhtiönsä, MPY Telecom Oyj:n ja MPY Yrityspalvelut Oyj:n.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi 29.5.2023 MPY Yrityspalvelut Oyj:n kaupan ja yrityskauppa toteutui 30.6.2023 MPY Osuuskunnan ylimääräisen kokouksen yksimielisen päätöksen jälkeen.

MPY Telecom Oyj:n yrityskaupan toimeenpanon edellytyksenä on ollut työ- ja elinkeinoministeriön hyväksyntä, jonka ministeriö on 31.8.2023 myöntänyt.

 

Lisätietoja:
Reijo Karhinen, MPY Osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja reijo.karhinen@mpy.fi
Soittopyynnöt: Markkinointi- ja viestintäjohtaja Jenni Hantula, 044 720 2720

 

Infranode on pohjoismainen infrastruktuuriin sijoittava toimija, joka sijoittaa vastuullisesti ja pitkäaikaisesti digitaaliseen infrastruktuuriin, energia- ja liikennesektorin kohteisiin sekä yhteiskuntakiinteistöihin. Infranodella on ennestään kolme sijoitusta digitaalisen infrastruktuurin alalla Norjassa sekä alan vahvaa osaamista organisaatiossaan. Infranode on sitoutunut kehittämään sijoituksiaan hyvin pitkäaikaisesti ”osta ja pidä” sijoitusstrategiansa kautta vähintään seuraavaksi 25 vuodeksi. Infranode hallinnoi tällä hetkellä noin EUR 1.8mrd varallisuutta sijoittajiensa puolesta. Sijoittajat ovat pääosin pohjoismaisia institutionaalisia toimijoita ja eläkerahastoja (muun muassa Keva, LähiTapiola, Storebrand, Ruotsin kunnallinen eläkerahasto KPA Pension, Ruotsin kirkon eläkerahasto). Yhtiöllä on maaorganisaatio Suomessa ja yhtiön muut toimistot sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tutustu muihin uutisiimme: