Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys. Se on sekä ominaisuuksiltaan että tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen. Valokuitunetti on pätkimätön liittymä, joka takaa nopeammat yhteydet usealle laitteelle.

Kuituverkossa tarjoamme laajakaista- ja kaapeli-tv-palveluja alueen kotitalouksille, taloyhtiöille sekä yrityksille.

Liity MPY:n valokuituonnellisten joukkoon!

Täydennämme MPY:n valokuituverkkoa Mikkelin taajama-alueelle kesästä 2022 alkaen. Valokuituverkon rakentaminen on pääosin valmis syksyn 2023 aikana. Muutaman alueen osalta rakentaminen siirtyy vuoden 2024 puolelle.

Tilaa jo tänään

Kuituun liittyminen on edullisinta viimeistään rakennusvaiheessa.

Tutustu etuhintaehtoihimme.

 

 

VALMIIT ALUEET

Kaituenmäki, Keskustataajama, Laajaharju, Laajalampi, Launiala, Lehmuskylä, Lähemäki, Orijärvi, Saksala, Savisilta, Siekkilä, Silvasti ja Tusku

RAKENTAMINEN ON ALOITETTU

Emola, Huusharju, Karikko, Kattilansilta, Kirjala-Nuijamies, Peitsari, Pitkäjärvi, Rantakylä, Rouhiala, Sokkala, Tuppurala, Urpola ja Vuolinko

RAKENTAMINEN KÄYNNISTETÄÄN 2024

Tupala

Omakotiasukkaat – varmista uusin ja paras teknologia

Nykykoti tarvitsee toimivaa nettiä, joka ei yski tiukoissakaan tilanteissa.

Investoimme isosti Mikkelin tulevaisuuden tietoliikenneverkkoon, sillä nykyinen käytössä oleva tekniikkamme on elinkaarensa päässä. Nykyinen tietoliikenneverkkomme uudistuu toimintavarmaan ja tulevaisuuden kestävään valokuituun. Nykyiset palvelusi jatkuvat tämänkin jälkeen, mutta varmistaaksesi palveluidesi muutokset ja uudet tilauksesi, tulee sinun liittyä MPY:n valokuituun Kotikuitu-sopimuksella.

Tee nyt Kotikuitu -sopimus!

*24 kk määräaikainen sopimus. 24 kk 29,90 €/kk, koko sopimuskausi 24 kk 717,60 €. Hinnat sis. alv 24 %.

Kampanjatarjouksen kokonaishinta MPY:n valokuituliittymälle on 1 482,60 € sisältäen 24 kk:n MPY 100M -nettiliittymän. Kampanjahinta sisältää Kotikuitu -liittymän toimituksen ja asennuksen. Tutustu tarkemmin kampanjahintoihin etuhintaehdoissa.

Kiinnostuitko?

Valokuitu on satsaus, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Se on myyntivaltti, jos olet joskus myymässä kotiasi.


Taloyhtiön asukas

Mikäli Mikkelin taajaman alueella oleva taloyhtiösi ei tilaa kiinteistölaajakaistaa asukkailleen nyt, voit tilata itsellesi valokuitunetin. Tilaamalla vähintään MPY 100M laajakaistan (24 kk), saat hyödyntää huipputarjouksemme!

Taloyhtiöt

Valokuitu mahdollistaa nopean netin ja monipuolisen TV- ja viihdetarjonnan taloyhtiöille ja taloyhtiöiden asukkaille.

*Mikkelin taajaman alueella vaihdamme nykyiset kaapeliyhteydet valokuituun maksutta vuoden 2024 loppuun mennessä. Mikäli tilaatte tulevaan kuituun pohjautuvan kiinteistölaajakaistan taloyhtiöönne, saatte käyttöönne kaapelitelevisioverkon kautta kaapelikaistan hintaan 9,90 €/kk/asunto. Liittyminen ja modeemi 0 €. Teemme aina erillisen tarjouksen taloyhtiön kokonaisratkaisusta.

Kiinnostuitko?

Taloyhtiön asukkaat voivat jutella isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen edustajien ja naapureiden kanssa taloyhtiökohtaisesta palvelusta.
Asia kannattaa nostaa esille myös yhtiökokouksessa.


Yritykset

Luotettavuutta ja toimintavarmuutta valokuidulla

*Yrityksen liittymisen hinta ja nykyisten palveluiden siirto valokuitukaapeliin nyt 0 €. Teemme aina erillisen tarjouksen kokonaisratkaisusta.

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat ohittamaton osa nykyaikaista asumista. Ne ovat nykykodissa yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto.

Miksi kannattaa valita valokuitunetti?

Valokuitunetti tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitukaista on kokonaan omassa käytössäsi, eikä kaistaa tarvitsee jakaa naapurin kanssa. Valokuitunetin yhteys toimii säällä kuin säällä.

Valokuitu on nopein mahdollinen liittymä asuntosi tietoverkkoyhteyden toteuttamiseen. Nettiyhteyden nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky ovat ylivoimaisia verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla. Olet sitten aktiivipelaaja, elokuvien suurkuluttaja, satunnainen surffailija, työskentelet tai opiskelet kotona – valokuitunetti mahdollistaa pätkimättömän yhteyden.

Valokuituyhteys tuo halutessasi käyttöösi kaapeli-TV-palvelut ja laajan valikoiman maksu-TV-kanavia. Valokuitunettiä on mahdollista jakaa myös langattomasti erilaisten reitittimien avulla, jotka luovat nopean ja suojatun langattoman sisäverkon (WLAN). Lue lisää myös MPY Wifi –palvelustamme, jonka eero 6 –laitteilla saat luotettavan langattoman yhteyden jokaiseen huoneeseen.

Valokuituverkon rakentamisesta ja käyttämisestä syntyvä vuotuinen hiilidioksidipäästömäärä ei aiheuta suurta hiilijalanjälkeä.

Tutkimuksen mukaan valokuituliittymän vuotuinen hiilidioksidipäästömäärä per kotitalous on 5,48 kiloa. Tämä vastaa noin puolen promillen osuutta keskiverron suomalaisen hiilijalanjäljestä. Kotitalouden valokuituliittymän vuosittainen päästömäärä vastaa siis esimerkiksi noin 35 kilometrin autoilun hiilidioksidipäästöjä polttomoottorikäyttöisellä autolla.

Lue lisää artikkelistamme.

Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteilla olevatkin rakennukset. Valokuidulla takaat toimivan netin vähintään 50 vuodeksi. Valokuitu lisää talosi ja kiinteistösi arvoa.

Kyllä kiitos, haluan liittyä valokuituun

Laajennamme valokuituverkkoa Mikkelin taajaman alueella. Rakennettavat alueet ovat:

EmolaHuusharjuKaituemäkiKarikkoKattilansiltaKirjalaLaajaharjuLaajalampiLaunialaLehmuskyläLähemäkiNuijamiesOrijärviPeitsariPitkäjärviRantakyläRouhialaSavisiltaSiekkiläSilvastiSokkalaTupalaTuppuralaTuskuUrpolaVuolinko

Toimi nyt!

Ota meihin yhteyttä sinulle parhaiten sopivimmalla tavalla.

Varmista saatavuus ja tilaa OmaMPY -palvelussamme

Ota yhteyttä myyntiimme

Vauhtia valokuidulla Mikkeliin!

Ota yhteyttä myyntiimme sinulle sopivalla tavalla.
Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Totti Raittila

Valokuitumyyjä
omakotitalot

Mikko Syrjälä

Myyntipäällikkö
kiinteistöt, As Oy:t, isännöitsijät

Ari Siippola

Valokuitumyyjä
omakotitalot

Niko Hämäläinen

Myyntipäällikkö
yritykset, kaupungit ja kunnat

Karoliina Kukkonen

Myyntipäällikkö
omakotitalot, taloyhtiöasiakkaat

Janne Korhonen

vt. toimitusjohtaja