EtusivuKuluttajilleUutisetMTV:n suoratoistopalvelut uudistuvat 10.10.2023

MTV:n suoratoistopalvelut uudistuvat 10.10.2023

7.9.2023

MTV julkaisee 10. lokakuuta uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun. MTV:n nykyiset suoratoistopalvelut MTV Katsomo ja C More, muuttavat uuteen palveluun. Uusi MTV Katsomo tarjoaa ennennäkemättömän monipuolisen kattauksen viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. Uusi palvelu tulee sisältämään myös maksullisen MTV Katsomo+ -tilauksen.

Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö MTV uudistaa suoratoistopalveluitaan. Helmikuussa suoratoistopalvelu C Moren liiketoiminta siirtyi Telia Finlandilta MTV:lle. Nyt MTV yhdistää kaikki MTV Katsomon ja C Moren sisällöt kokonaan uudelle alustalle. Palvelun nimenä on tuttu ja luotettu MTV Katsomo.

Uusi MTV Katsomo yhdistää MTV:n maksuttomat ja C Moren maksulliset sisällöt

Julkaistava uusi MTV Katsomo kerää kaikki MTV:n sisällöt yhteen osoitteeseen. Uusi palvelu tarjoilee laajan kattauksen laatusisältöjä ja genrejä aina viihteestä draamaan, uutis- ja ajankohtaisohjelmiin, realitysarjoihin ja urheiluun.

Uudesta MTV Katsomosta on maksutta katsottavissa laaja kattaus MTV:n sisältöjä. Eturivin paikan koko MTV:n sisältötarjontaa takaa MTV Katsomo+ -tilaus. MTV Katsomo+ -tilaajat näkevät ensimmäisenä MTV:n tv-ohjelmia, aiemmin C More -alkuperäissarjoina tunnetut MTV-alkuperäissarjat sekä kansainvälisen draaman ja realityn. MTV Katsomo+ on hankittavissa joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Siihen voi yhdistää myös MTV:n vahvan urheilutarjonnan, mukaan lukien kotimaisen Liigan.

MPY:n kautta tilatut C More -lineaarikanavapaketit

Uuden MTV Katsomo lanseerauksen yhteydessä myös MPY:n kautta tilattavat kaapeli-TV- ja IPTV -kanavat ja kanavapaketit vaihtavat nimeään osaksi MTV Katsomo+ perhettä.

MPY:n kautta tehdyt tilaukset jatkuvat automaattisesti uudessa MTV Katsomo+ kanavapaketissa. Palvelua voi käyttää jatkossakin kuten tähän asti. Mikäli kanavapakettitilauksilla on voimassa oleva kampanja, jatkuu se alkuperäisen sopimuksen mukaisesti.

Asiakkaille on jatkossa kaksi tilausvaihtoehtoa MTV:n sisällöille. Asiakkaat voivat tilata MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihteen, tai täydentää tilaustaan MTV:n urheiluoikeuksilla, kuten Liiga, Mestareiden Liiga, sekä rallin MM-sarja ja tilata kaiken sisältävän MTV Katsomo+ kanavapaketti viihde ja urheilun.

C Moren urheilukanavien uudet nimet ovat MTV Urheilu 1, MTV Urheilu 2, MTV Urheilu 3, MTV Max, MTV Liiga UHD sekä MTV Liiga 1-7-kanavat. Lasten ikioma kanava tunnetaan MTV Juniori. Lisäksi entisellään jatkavat elokuussa nimeä vaihtaneet MTV Aitio, MTV Viihde ja SF-Kanalen.

Kysymyksiä ja vastauksia MTV:n suoratoistopalveluiden muutoksista

Uuden äärellä ollaan lokakuussa. 10.10.2023 lähtien näet kaikki MTV:n sisällöt – sekä maksuttomat että maksulliset – yhdestä palvelusta, yhdestä osoitteesta ja yhden kirjautumisen takaa.

C More -suoratoistopalvelun käyttö loppuu syksyn aikana myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan. C Moren asiakkaat tulevat saamaan henkilökohtaisesti tiedon, kun C Moren käyttö on päättymässä. MPY:n kautta C Moren tilanneet asiakkaat saavat lisätietoja vielä henkilökohtaisesti.

Ainostaa tilauksesi nimi muuttuu. Voimassa olevien C More -tilausten hinnat säilyvät muutosten yhteydessä ennallaan.

Jos olet tehnyt tilauksesi suoraan C Moreen, tilauksesi päivittyy automaattisesti eikä sen siirtyminen uuteen MTV Katsomoon vaadi sinulta toimenpiteitä. Jos olet ostanut C Moren MPY:n kautta, saat lisätietoja vielä myöhemmin.

Eivät – C More -sisällöt siirtyvät sellaisinaan uuteen MTV Katsomoon, eli näet edelleen samat sisällöt ja jopa enemmän! Lisätietoja saat myös siirtymäapurista cmore.fi/katsomo.

Ei päivity. Jotta voit jatkaa viihtymistä suosikkisarjojen, -elokuvien ja -urheilun parissa, asenna laitteillesi MTV Katsomo -sovellus. Kirjautuminen sovellukseen tapahtuu tutuilla C More -tunnuksillasi.

Mikäli uuteen MTV Katsomoon liittyen herää kysymyksiä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Seuraathan myös viestintäämme – tiedotamme asiakkaitamme vielä myöhemmin tarkentuvin tiedoin ja aikatauluin.

 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tilaukseesi liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-17 asiakaspalvelu@mpy.fi tai 030 670 3031 (0,084 €/min)

Tutustu muihin uutisiimme: