Etusivu UUSIKuluttajilleUutisetElisa Viihde Viaplay on 1.10.2023 alkaen Viaplay

Elisa Viihde Viaplay on 1.10.2023 alkaen Viaplay

24.8.2023

 

Muutos koskee asiakkaitamme, joilla on voimassa olevia Elisa Viihde Viaplay- ja Elisa Viihde Viaplay Total -tilauksia sekä V premium -kanavapakettitilaus.

Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun nimi on 1.10.2023 alkaen Viaplay. Palvelun tarjoaa Viaplay Group Sweden AB.  Muutos ei aiheuta asiakkaillemme mitään toimenpiteitä. Lokakuusta alkaen asiakkaamme voivat jatkaa Viaplayn käyttöä tuttuun tapaan samoilla sovelluksilla ja laitteilla. Myös tunnukset ja salasanat pysyvät ennallaan. Muutos ei vaikuta tilauksen hintaan tai laskutustapaan. Viaplay tarjoaa jatkossakin laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja muuta sisältöä. Elisan tarjoamat kotimaiset sisällöt, kuten mm. Elisan alkuperäissisällöt poistuvat Viaplayn tarjonnasta 1. lokakuuta. Elisa Viihteen alkuperäissarjat näkyvät 1.10. alkaen Ruudusta.

Muutokset käyttöehtoihin ja tietosuojaan:

Lokakuun 1. päivästä alkaen sinuun sovelletaan Viaplayn asiakkaana Viaplayn käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä (eikä enää Elisan ehtoja ja tietosuojakäytäntöjä).

Henkilötiedot

Elisa Oyj:n ja Viaplay Group Sweden AB:n välillä yhteistyösopimuksemme mukaisesti jaettujen henkilötietojen jakaminen lopetetaan. Lokakuun 1. päivän jälkeen Viaplay Group Sweden AB:stä tulee ainoa rekisterinpitäjä henkilötiedoille, jotka jaat Viaplay Groupin kanssa ja jotka luot Viaplay-palvelussa. Lue lisää siitä, miten Viaplay Group Sweden AB kerää ja käsittelee henkilötietojasi täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Muutos ei vaikuta V-kanavien sisältöihin. V premium ja V series & film –paketteihin sisältyvästä Viaplay –palvelusta poistuvat 1. lokakuuta Elisan tarjoamat kotimaiset sisällöt, kuten mm. Elisan alkuperäissisällöt. Viaplay tarjoaa jatkossakin erittäin kattavan tarjonnan parhaita elokuvia, sarjoja, urheilua ja viihdettä koko perheelle.

1. lokakuuta alkaen Elisa Viihde Viaplay muuttaa nimensä Viaplayksi. Muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Voit jatkaa Viaplayn käyttöä aivan kuten tähänkin asti, samoilla sovelluksilla ja laitteilla. Myös tunnuksesi ja salasanasi pysyvät ennallaan. Muutos ei vaikuta tilauksesi hintaan tai laskutustapaan. Viaplay tarjoaa jatkossakin huippuluokan urheilua, laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja muuta sisältöä. Elisan tarjoamat kotimaiset sisällöt, kuten mm. Elisan alkuperäissisällöt, poistuvat Viaplayn tarjonnasta 1. lokakuuta.

Jos olet tilannut palvelun MPY:ltä ja sinulla on määräaikainen tilaus, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Viaplay tarjoaa jatkossakin erittäin kattavan tarjonnan parhaita elokuvia, sarjoja, urheilua ja viihdettä koko perheelle. Muutoksen seurauksena hintoihin ja paketteihin ei tule muutoksia.

Muutos tapahtuu 1. lokakuuta 2023.

Viaplay tarjoaa jatkossakin erittäin kattavan tarjonnan parhaita elokuvia, sarjoja, urheilua ja viihdettä koko perheelle, mutta Elisan tarjoamat kotimaiset sisällöt, kuten mm. Elisan alkuperäissisällöt, poistuvat Viaplayn tarjonnasta 1. lokakuuta.

Nykyinen tilauksesi jatkuu normaalisti, ellet tee siihen muutoksia.

Jos olet rekisteröitynyt suoraan Viaplayn kautta voit helposti tehdä muutoksia tilaukseesi osoitteessa https://account.viaplay.fi/. Lisätietoja: https://help.viaplay.com/fi/tilauksen-peruuttaminen/

Viaplay tarjoaa jatkossakin erittäin kattavan tarjonnan parhaita elokuvia, sarjoja, urheilua ja viihdettä koko perheelle, josta varmasti löytyy katsottavaa jokaiseen makuun.

Paketoimme palvelumme uskoen, että paras asiakaskokemus tarjotaan yhdistämällä laaja valikoimamme elokuvia, sarjoja, lastensisältöä ja urheilua yhteen paikkaan.

 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tilaukseesi liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-17 asiakaspalvelu@mpy.fi tai 030 670 3031 (0,084 €/min)

Tutustu muihin uutisiimme: