EtusivuKuluttajilleUutisetDigitalkkarit taloyhtiön luottokumppani

Digitalkkarit taloyhtiön luottokumppani

9.8.2023

Digitalkkarit on valtakunnallinen digihaasteiden asennus- ja opastuspalveluihin erikoistunut MPY:n omistama franchising -ketju. Toimintamme on vahvassa kasvussa ja tarjoamme jatkossa palveluitamme myös taloyhtiöille. Olemme samalla liittyneet kiinteistöalan luottokumppaneiden joukkoon tarjoamalla palveluitamme myös Isännöintiliiton Palveluverkoston kautta.

Mitä palveluita tarjoamme?

Digitalkkarit on digiarjen haasteisiin erikoistunut ketjumme. Tarjoamme kokonaisvaltaiset asennus- ja opastuspalvelut kuluttajille ja pienyrityksille. Yleisimpiä Digitalkkarin tekemiä töitä ovat mm. TV- ja kotiteatterilaitteiden asennukset ja opastukset, kodin laajakaistalaitteiden asennukset sekä tietokoneiden, tablettien, tulostimien ja älypuhelimien erilaiset asennukset ja ongelmanratkaisut. Tarjoamme myös jatkuvan huolenpidon ja tietoturvan palveluita, joiden avulla asiakas välttää digiongelmat etukäteen ja voi hyvillä mielin käyttää laitteita helposti ja tietoturvallisesti.

Uutena tarjoamme palveluitamme nyt myös isännöitsijöille ja taloyhtiöille. Autamme muun muassa taloyhtiönetin käyttöönotossa, taloyhtiön TV-palvelujen virittämisessä ja digilaitteiden asennuksissa ja käytön opastuksessa. Lue lisää Digitalkkarit -ketjumme asennus- ja opastuspalveluista taloyhtiöille nettisivuiltamme.

Palvelumme on suunnattu asiakkaille, joilla oma aika tai osaaminen eivät riitä. Kotona tehtävien palveluiden käyttöä vauhdittaa 60 %:n kotitalousvähennys, joka on merkittävä kuluttaja-asiakkaalle.

Digitalkkarit -palvelumme ovat valtakunnallisia

Toimimme usealla eri paikkakunnalla: Forssa, Hamina, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Porvoo, Riihimäki, Seinäjoki, Vaasa, Vihti, Keski-Uusimaa, Pirkanmaa, Pääkaupunkiseutu, Satakunta ja Varsinais-Suomi (tilanne 08/2023).

Digitalkkarit -ketjun tavoitteena on olla Suomen suosituin kodin viihdelaitteisiin ja tietoteknisiin laitteisiin liittyvä asennus-, opastus-, tuki- ja ylläpitopalveluiden toimittaja!

Digitalkkarit Isännöintiliiton Palveluverkostossa

Olemme liittyneet Isännöintiliiton Palveluverkostoon ja tavoitamme isännöintialan päättäjät jatkossa myös tätä kautta. Isännöintiliiton Palveluverkosto on ryhmä kiinteistöalan palveluja tarjoavia yrityksiä, joiden asiantuntijuus on isännöintialan käytössä. Isännöintiliitto onkin isännöintialan yhteinen asiantuntijuuden kehittäjä ja puolueeton etujärjestö.

”On ilo tuoda monipuoliset palvelumme isännöitsijöiden, taloyhtiöiden ja taloyhtiön asukkaiden saataville Isännöintiliiton Palveluverkoston kautta ja helpottaa näin kaikkien digiarkea”, toteaa Digitalkkarit -ketjupäällikkö Sari Ruuskanen.

Tutustu Isännöintiliiton palveluverkostoon. 

Tutustu muihin uutisiimme: