Etusivu UUSIYrityksilleArtikkelitValokuitu sujuvoittaa yrittäjien työntekoa

Valokuitu sujuvoittaa yrittäjien työntekoa

21.12.2021

Aina luotettava ja nopea nettiyhteys on erityisen tärkeää silloin, kun toimitiloissa työskentelee yrittäjiä ja pienyrityksiä.

Miksi kannattaa valita valokuitu?

Heikko ja vaihteleva nettiyhteys vaikeuttaa yrittäjän työntekoa. Paras mahdollinen tietoliikenneyhteys on yrittäjälle kaiken a ja o.

Valokuitu on hyvä ratkaisu kaikenlaiseen yritystoimintaan. Kuituyhteyden kapasiteetti on lähes rajaton. Etäkokoukset sujuvat pätkimättä ja raskaimmatkin tiedostot siirtyvät paikasta toiseen jouhevasti ja aikaa ei kulu turhaan odotteluun.

Valokuitua pitkin toteutettu kiinteä nettiyhteys takaa yrittäjälle sujuvan arjen. Aikaa ei mene haasteisiin etäkokouksien tai striimauksien kanssa, kun taustalla on kiinteä, turvallinen ja taatusti toimintavarma valokuitu.

Nykyaikana moni toiminta perustuu nettiyhteyteen. On kyseessä sitten virtuaalinen kokoontuminen, isojen tiedostojen lähettäminen tai vastaanottaminen, niin valokuidulla se onnistuu varmasti.

Kerran valokuitu, aina valokuitu

Nettiyhteys on yrityksessä yhtä välttämätön kuin sähkö ja vesi. Kiinteä kuituyhteys mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja yrityksen liiketoiminnan pyörittämisen.

Valokuitu on aidosti paras yhteys yrittäjälle. Sen ansiosta ei tarvitse kamppailla toimimattomien ja hitaiden nettiyhteyksien kanssa.

Valokuidun edut ovat selkeät. Yhteys on toimintavarma ja luotettava. Yrityksellä on käytössä lähes rajaton nopeus, joka ei vaihtele. Valokuitu on lisäksi kannattava investointi, joka toimii vuosikymmeniä eteenpäin.

Suomi tarvitsee kuitua

MPY Telecom on mukana Finnet-ryhmän Suomi tarvitsee kuitua -hankkeessa. Tänä vuonna olemme tehneet artikkelisarjan ”Kuituonnea -asiakastarinat”. Lue kuituhankkeemme oikea asiakastarina siitä, miten Raaseporilaisessa yritystalossa valokuitu varmistaa monen yrittäjän työnteon.

Haluatko päästä valokuituonnellisten joukkoon?

Tarkista valokuidun saatavuus osoitteeseesi. Jos osoitteesi on nyt rakennettavan alueen ulkopuolella, kannattaa kuitenkin jättää meille vinkki siitä, että olet kiinnostunut valokuidusta. Tiedämme pitää sinut mielessä uusia projekteja suunniteltaessa.

Tarkista valokuidun saatavuus

Meiltä saat liittymään myös kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut, kuten esimerkiksi reitittimet, lähiverkot ja tietoturvan. Ota yhteyttä myyntiimme.