EtusivuYrityksilleArtikkelitYrittäjä: Panosta yrityksesi verkkonäkyvyyteen

Yrittäjä: Panosta yrityksesi verkkonäkyvyyteen

13.4.2021

Nyt on äärimmäisen tärkeää, että yrityksesi löytyy netin ihmeellisestä maailmasta. Digitalisaation myötä asiakkaat etsivät tietoja netistä ja moni ostopäätös on tehty jo ennen kuin yritystä tai sen myyjää on edes kontaktoitu.

Yrityksen oma kotisivu ja yrityksen nimellä oleva domain luovat asiakkaan suuntaan luottamusta ja vauhdittavat varmasti liiketoimintaasi!

Mikä on verkkotunnus eli domain?

Yrityksen verkkotunnus eli domain on yksilöllinen nimi, jolla yrityksen nettisivut löydetään verkosta. Verkkotunnus on tärkeä osa yrityksen löydettävyyttä sekä myös brändiä internetissä. Yksilöllinen verkkotunnus eli domain antaa yrityksesi liiketoiminnasta yhtenäisen, ammattimaisen ja luotettavan kuvan ulospäin asiakkaiden suuntaan.

Kotisivujesi tai verkkokauppasi verkko-osoite voi olla esimerkiksi muotoa www.yritys.fi ja sähköpostia voi käyttää osoitteella @yritys.fi.

MPY:n kautta voit rekisteröidä käyttöösi verkkotunnuksia tai siirtää nykyisen omistamasi ja olemassa olevan tunnuksen meidän ylläpitoomme.

Miksi kannattaa panostaa kotisivuihin?

Asiakkaat etsivät tietoa tuotteista ja palveluista internetistä sekä tekevät vertailuja ja jopa ostopäätöksen eri yritysten nettisivujen perusteella. Yrityksen omilla nettisivuilla on merkitystä, niiden avulla saat yrityksesi näkyväksi ja vauhditat liiketoimintaasi. Kotisivuilla pääset esittelemään monipuolisesti yritystäsi, myytäviä tuotteita ja palveluja.

MPY tarjoaa luotettavaa ja tietoturvallista kotisivutilaa omasta palvelinsalistaan. Palvelumme ovat räätälöitävissä aina asiakkaan tarpeen mukaan.

MPY – kotimainen, paikallinen ja luotettava!

Kiinnostuitko palveluistamme? Haluatko varmistaa, että yrityksesi näyteikkuna ja verkkonäkyvyys ovat kunnossa.

Tutustu palveluihimme verkkosivuilla ja ota yhteyttä myyntiimme.