EtusivuKuluttajilleUutisetValokuituliittymien myynnin ja markkinoinnin vastuullisuussitoumus

Valokuituliittymien myynnin ja markkinoinnin vastuullisuussitoumus

13.4.2023

MPY & Finnet-liiton jäsenyhtiöt ovat toimittaneet liittymiä yli sadan vuoden ajan asiakkailleen eri puolilla Suomea. Ajan myötä on syntynyt pitkäaikainen ja luottamuksellinen toimintamalli asiakkaiden ja jäsenyhtiöiden välillä. Tämä sama toimintamalli jatkuu nyt valokuituliittymien rakentamisessa ja toimittamisessa yhä laajemmille alueille. Ihmisläheinen ja avoin asiakaspalvelu on meille tärkeää, ja haluamme olla aina enemmän kuin kumppani. Noudatamme nyt ja tulevaisuudessa vastuullisuuden pelisääntöjä.

Hyvä kauppatapa ohjaa toimintatapaamme

Valokuidun myynnissä ja markkinoinnissa MPY ja Finnet-liiton muut jäsenyhtiöt sitoutuvat jatkossakin noudattamaan hyvän kauppatavan sekä lakien ja asetusten mukaisia toimintatapoja tarjotessaan palveluita nykyisille ja tuleville asiakkaille. Valokuidun osalta tämä tarkoittaa sitä, että korostamme valokuituliittymän hyviä ominaisuuksia ja kiinnitämme huomiota valokuidun tuomaan lisäarvoon kuluttajille ja yritysasiakkaille, sekä avaamme toimitussisällön laajuuden ja kustannusvaikutukset aina ja ymmärrettävästi.

Asiakkaiden sopimusmallit ja -ehdot ovat asiakkaiden eduksi

MPY sitoutuu muiden Finnet-liiton jäsenyhtiöiden kanssa siihen, etteivät he sido jatkossakaan asiakkaitaan kuluttajasuoja- ja viestintäpalvelulakien vastaisiin sopimusmalleihin eikä muutenkaan kohtuuttomiin sopimusehtoihin.

Sovitusta pidetään kiinni

Asiakkaidemme tarpeet ovat meille sydämenasioita. Puhumme suoraan ja rehellisesti liikoja lupaamatta. Pidämme asiakkaan ajan tasalla tulevista aikatauluista ja sitoudumme toimimaan vastuullisesti asiakkaiden eduksi.

 

Tutustu muihin uutisiimme ja artikkeleihimme: