ICT-palvelukokonaisuutta tukevat tietoverkkoratkaisut, joista MPY:llä on laaja kokemus. Verkkoratkaisujemme avulla varmistat, että tieto liikkuu tehokkaasti ja turvallisesti haluamiisi kohteisiin oli kyseessä sitten kattava yritysverkko, langaton lähiverkko tai jokin muu verkkoratkaisu. Toimitamme palvelun avaimet käteen -periaatteella, mikä sisältää niin asiantuntijoidemme ratkaisusuunnittelun, tietoliikennelaitteet sekä palvelun ylläpidon.

Yritysverkkoratkaisulla yhdistetään eri toimipisteiden lähiverkot yhdeksi suljetuksi verkoksi. Palvelu sulauttaa maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot tietoturvalliseksi yritysverkoksi – MPLS-verkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä. Yritysverkkoon voidaan toteuttaa yhteydet MPY:n tai kolmannen osapuolen konesalipalveluihin. Runkoverkon varmennetut yhteydet takaavat, että liikenne ohjautuu verkossa automaattisesti aina suorinta ja nopeinta tietä toimipaikkojen välillä.

MPY huolehtii verkkopalvelun toiminnasta ja sen operoinnista. Palveluun sisältyy laitteisto ja sen elinkaaren hallinta. Palveluun sisältyvä palomuuri suojaa kaikki yritysverkkoon liitetyt asiakkaan verkot internetin suuntaan. Tietoturvaa voidaan laajentaa yritysverkon tietoturvapalveluilla.

Yritysnettipalvelussa puolestaan toteutetaan tietoliikenneyhteys asiakkaan toimipaikasta internet-verkkoon. Palvelu toteutetaan organisaation tarpeiden ja määritysten mukaisesti tietoturva vahvasti huomioiden. Palveluun sisältyy laitteisto ja sen elinkaaren hallinta sekä palomuuri, joka suojaa asiakkaan lähiverkon internetin suuntaan. Huolehdimme jatkossa palvelun toiminnasta ja sen operoinnista.

Yritysverkkopalvelumme pähkinänkuoressa:

  • Yritysverkko (MPLS) ja Yritysnetti – tietoliikennepalvelut kokonaisuutena
  • Tietoliikenneliittymät koko Suomeen
  • Rajapinnaton kattava operaattoripalvelu
  • Vahva integraatio teknisen hallinnan palveluihin – kokonaisuuden optimointi
  • Suomen huippuasiantuntijat palveluksessasi – nopea regointi ja joustava palvelu

Jutellaan lisää

Oikopolut muiden sisältöjen pariin:

Asiakastarinat

Lue kuinka lupauksemme olla enemmän kuin kumppani, on toteutunut asiakkaidemme arjessa.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Keskustelemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa yritystänne modernin ICT-ympäristön luonnissa.
Myyntitiimimme palvelee valtakunnallisesti paikkakunnasta riippumatta.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivat tietoliikenneratkaisut!

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.