Microsoft Power Platform on pilvipohjainen low-code/no-code –kehitysalusta, joka kattaa työkalut liiketoimintaprosessien automatisoinnista liiketoimintasovellusten -ja ratkaisujen kehittämiseen ja tiedon analysointiin ja raportointiin.

Se mahdollistaa myös virtuaalisten asiakaspalvelijoiden/keskustelubottien luomisen. Yhdistämällä Microsoft Platform alustan teknologiat Microsoft 365:een, Dynamics 365:een, Azureen ja satoihin muihin sovelluksiin, saadaan aikaan kattavia liiketoimintaratkaisuja.

Microsoft Power Platfrom työkalujen helppokäyttöisyys mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan liiketoimintaratkaisujen luomisen.

 

Microsoft Power Platform koostuu seuraavista tuotteista:

Power Automate

Power Apps

Power BI

Power Pages

Power Virtual Agents

Oikopolut muiden sisältöjen pariin:

Älykäs Automaatio etusivuAutomaatioväylät

Case: Aspocomp vaihtoi vikailmoitusten villin lännen reaaliaikaiseen seurantaan ja nopeaan reagointiin

Aspocomp haluaa palvella erityisesti asiakkaita, jotka tarvitsevat vaativat tuotteensa nopeasti. Aiemmin Oulun tehtaan noin 140:n tuotantolaitteen vikailmoitukset muodostivat ”villin lännen”, jossa vikailmoituksia tehtiin vapaamuotoisesti suullisesti tai sähköpostilla. MPY:n ollessa Aspocompin pitkäaikainen kumppani perus-IT-palvelutuotannossa, oli luontevaa tiedustella apuja myös vikailmoitusten hallintaan tutuilta ihmisiltä

Tutustu koko caseen tästä.

 

Case: Miljoona mahdollisuutta tuottaa hyvinvointia kalanpoikasille

Voimalohen yhdessä MPY:n kanssa toteuttama mobiilisovellus toi kasvatusaltailla käyvän kalanviljelyhenkilöstön arkirutiinin tähän päivään.

Kalanpoikasten laadun kustannuksella emme lähde kikkailemaan.” Näin kuvaa Voimalohi Oy:n tuotantopäällikkö Kari Pukkila edustamansa yhtiön prioriteetteja, jotka ovat kalan hyvinvointi ja laadukkaat istutuspoikaset.

Voimalohi on Kemijoki Oy:n ja Pohjolan Voima Oy:n vuonna 1987 yhteisyritys, joka kalanhoidon toimenpitein – kalanpoikasia viljelemällä ja luontoon istuttamalla – kompensoi vesivoimatuotannosta ja vesistöjen säännöstelystä aiheutuneita haittoja.

Tutustu koko caseen tästä.

 

Asiakastarinat

Lue kuinka lupauksemme olla enemmän kuin kumppani, on toteutunut asiakkaidemme arjessa.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Keskustelemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa yritystänne alkuun automaation polulla.
Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivat automaation ensiaskeleet!

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.