Jos organisaatiollasi on satoja laitteita, aiheuttaa niiden elinkaarivaihtaminen uusiin paljon työtä ja hallintaa. Lisäksi loppukäyttäjien tuottavuus ja tyytyväisyys IT palveluihin tyypillisesti laskee, mikäli vanhentuneita laitteita yhä käytetään eikä niitä vaihdeta ajoissa. Uusia laitteita hankittaessa on myös otettava huomioon niiden toimitusajat, jotka ovat koko korona-ajan olleet vaihtelevia.

Päätelaitteiden elinkaaripalvelulla luodaan helppo, toimiva ja ennakoitava malli päätelaitteiden vaihtoon niiden elinkaaren päättyessä. Varmistamme sinulle suorituskykyiset ja edulliset vakioidut laitteet elinkaarivaihtoihin ja huolehdimme niiden puskuroinnista ja oikea-aikaisesta saatavuudesta. Olemme puolestasi yhteydessä loppukäyttäjiin, joiden laitteet vaihtuvat ja hoidamme näille uudet laitteet ja vastaamme vanhojen laitteiden keräämisestä ja kierrätyksestä, jälkimarkkinoinnista tai palautuksesta leasing kumppanille. CIO Dashboardin kautta näet laitekantasi elinkaaritiedot, laitevaihtojen tilanteen ja varastoitujen vaihtolaitteiden saldon. Ajantasaisen tiedon avulla voit suunnitella budjettisi eikä yllätyksiä tule. Elinkaaripalvelu sopii sekä rahoituspalveluja käyttäjille organisaatiolle että laitteita omaksi ostaville.

Käytetyillä IT-laitteilla on arvoa

IT-laitteita ei kannata käyttää loppuun, sillä käytetyt yrityslaitteet ovat jälkimarkkinoilla haluttuja mm. kuluttaja- ja oppilaitoskäytössä. Esimerkiksi kannettavaa tietokonetta kannattaa käyttää yrityskäytössä kolme tai neljä vuotta, jonka jälkeen se kannattaa korvata uudella ja hyödyntää jälkimarkkina-arvo uusien laitteiden hankinnassa. Me MPY:llä kierrätämme laitteesi tietoturvallisesti puolestasi ja hyvitämme käytetyistä laitteista.

 

Kierrättäminen on vastuullista ja vastuullisuus on mitattavaa

IT laitteiden ohjaaminen uusiokäyttöön on materiaalikierrätystä vastuullisempi tapa ympäristön kannalta. Toimitamme sinulle kierrätetyistä laitteista CO2 raportin, jotta voit saada mitattua tietoa IT-materiaalisi ympäristövaikutuksista yrityksenne vastuullisuuskertomukseen.

Jutellaan lisää

Asiakastarinat

Lue kuinka lupauksemme olla enemmän kuin kumppani, on toteutunut asiakkaidemme arjessa.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Keskustelemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa yritystänne modernin ICT-ympäristön luonnissa.
Myyntitiimimme palvelee valtakunnallisesti paikkakunnasta riippumatta.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivat ja arkea helpottavat loppukäyttäjäpalvelut!

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.