Microsoft 365 on kaiken kattava työkalupakki ja kommunikointialusta yritysten arjen tarpeisiin. Meiltä saat Microsoft 365 lisenssit, tukea sopivien lisenssipakettien valintaan, tukea käyttöönottoihin sekä jatkuvat loppukäyttäjäpalvelut, joilla Microsoft 365 palveluita sovelletaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi arjessa.

Microsoft 365 sisältää valtavan määrän erilaisia sovelluksia ja ominaisuuksia. Se muuttuu ja laajenee jatkuvasti tuomalla uusia ominaisuuksia ja sovelluksia erilaisiin yrityksien arjen käyttötapauksiin. Viime vuosina suurimmat muutokset ovat olleet laajeneminen perus toimistosovelluksista laitehallintaan, tietoturvaan sekä tulostuksen hallintaan. Nykyään soveltamalla Microsoft 365 palvelua laajasti, voi yhdellä ratkaisulla parantaa tietotyön tuottavuutta, ratkaista tiedostojen hallinnan kokonaisuuden sekä käyttäjille, tiimeille että koko organisaatiolle, hallita tietoturvaa kokonaisvaltaisesti sekä tehdä tarpeettomaksi useita palvelimia, joita moni organisaatio yhä ylläpitää palvelinympäristössään.

Kerromme mielellämme mitä kaikkea voit toteuttaa Microsoft 365 palveluilla ja mikä lisenssipaketti on sinulle soveltuvin.

Ota yhteyttä myyntiimme

Tukea käyttöönottoihin ja käyttäjien koulutukseen

MPY:llä on paljon kokemusta parhaista käytännöistä Microsoft 365 palveluiden soveltamisessa ja varsinkin uusimpien laitehallinnan ja tietoturvan ominaisuuksien käyttöönotto vaatii osaamista, jossa asiantuntijamme ovat tukenasi. Lisäksi autamme asiakkaitamme luomaan parhaat sisäiset toimintatavat ja politiikat 365 palveluiden sisäiseen hallinnointiin sekä koulutamme loppukäyttäjät ottamaan arjen työssä parhaat hyödyt irti 365:stä.

Jutellaan lisää

Asiakastarinat

Lue kuinka lupauksemme olla enemmän kuin kumppani, on toteutunut asiakkaidemme arjessa.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Keskustelemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa yritystänne modernin ICT-ympäristön luonnissa.
Myyntitiimimme palvelee valtakunnallisesti paikkakunnasta riippumatta.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivat ja arkea helpottavat loppukäyttäjäpalvelut!

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme ovat sinuun pian yhteydessä.