Kun työaseman tai sovelluksen käyttö takkuaa, eikä työn tekemisestä tule mitään, nopein ja tehokkain apu on ottaa yhteys loppukäyttäjätukeen. Ongelmatilanteen nopea ratkaisu säästää työaikaa ja tehostaa yrityksen toimintaa, eli hyödyt mitataan selvänä rahana. Toiminta ei pysähdy haastavissakaan paikoissa, kun saat apua ja opastusta heti, kun sitä tarvitset.

Apua arkipäivän työhön

MPY palvelupiste on arkipäivän apuvoima IT-ongelmiin. Kotimainen ICT-tuki ja palvelevat asiantuntijamme ovat yhden kontaktin päässä ja saat nopeat ratkaisut pulmiisi. Vaativissa tilanteissa huolehdimme paikan päälle lähitukipalvelun taklaamaan ICT-haasteen.

Loppukäyttäjätuki on rajapinta tietohallintoon ja sen laatu näyttäytyy valtaosalle käyttäjistä koko tietohallinnon peilinä. Kun linjan toisessa päässä on ystävällinen ja hyvin ympäristösi tunteva asiantuntija, joka on hetkessä työasemassasi kiinni ratkomassa ongelmaa, saat työrauhan ja voit keskittyä päätehtäviisi.
Hyvin saatavilla olevan asiakaskohtaisen dokumentaation ja tehokkaiden, valmiiksi levitettyjen hallintatyökalujen ansiosta palvelupisteessämme tunnetaan asiakkaan ympäristö ja siihen liittyvät yksityiskohdat. Palvelupisteeseen tulevia yhteydenottoja vastaanottaa parhaat asiantuntijat ja kun päivä päättyy, pöytä on tyhjä.

Loppukäyttäjätuen osa-alueena on myös asiakkaan luona tapahtuva lähituki. Tarvittaessa palvelupiste siirtää lähitukeen liittyvät pyynnöt alueellisten tiimien hoidettavaksi, jossa päivystävä asiantuntija ottaa tehtävän haltuun. Vaikka yli 95% kaikista asiakkaidemme palvelupyynnöistä ja häiriötilanteista voidaan hoitaa etänä, on lähituki saatavilla huolehtimaan asian hoidosta.

Tyytyväiset loppukäyttäjät

Työn katkeaminen työvälineiden toimimattomuuden takia aiheuttaa tyytymättömyyttä ja vastaavasti nopeat ratkaisut ongelmiin parantavat tyytyväisyyttä.

Mittaamme jatkuvasti palvelumme loppukäyttäjien tyytyväisyyttä tuottamiimme ongelman ratkaisuihin. Lähes kaksi kolmesta yhteydenotosta ratkaistaan heti ensimmäisen puhelun aikana. Asiakkaidemme loppukäyttäjät ovat valmiita suosittelemaan palveluamme, siitä kertoo loistava yli +85 NPS-luku.

Jutellaan lisää

Asiakastarinat

Lue kuinka lupauksemme olla enemmän kuin kumppani, on toteutunut asiakkaidemme arjessa.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Keskustelemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa yritystänne modernin ICT-ympäristön luonnissa.
Myyntitiimimme palvelee valtakunnallisesti paikkakunnasta riippumatta.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivat ja arkea helpottavat loppukäyttäjäpalvelut!

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.