Laitehallintapalvelun tarkoituksena on hallita päätelaiteympäristösi, sen sovelluksia, laitteiden käyttöönottoa sekä laitteiden ja sovellusten tietoturvaa. Päätelaitteesi ja niiden hallintaan liittyvät työkalut saatetaan suunnitelmallisen ja pitkälle automatisoidun asiantuntijapalvelun hoitoon.

Päätelaitehallinta kattaa laitteiden etähallinnan, käyttöjärjestelmät ja sovellusten päivitykset, laitteiden inventoinnin sekä tietoturvan ylläpidon päätelaitteissa. Päätelaitehallinta voidaan toteuttaa joko perinteisin etähallintatyökaluin tai käyttäen Microsoft 365 laitehallintatyökaluja (Intune). Autamme asiakkaitamme kehittämään IT-palveluita toteuttamalla siirtymiä perinteisistä laitehallintaratkaisuista Microsoft 365 -pohjaisiin ratkaisuihin.

Päätelaitehallinta ei kohdistu pelkästään työasemiin. Yrityksen mobiililaitteet voidaan ottaa myös hallinnan piiriin, jolloin voidaan paremmin hallita mobiilien tietoturvaa ja varmistaa yrityksen tietojen ja sovellusten tietoturvallinen käyttö myös matkapuhelimissa ja tableteissa. Loppukäyttäjä löytää yrityksen sovellukset helpommin, kun ne on mobiilihallinnan avulla viety valmiiksi käyttäjien mobiililaitteisiin.

Microsoft 365 -pohjainen päätelaitehallinta myös parantaa käyttäjien identiteettien suojausta kaksivaiheista tunnistautumista paremmin kun ehdollisen pääsynhallinnan säännöt on laitettu suojaamaan yritystä epäilyttäviltä kirjautumisyrityksiltä.

Microsoft 365 ja Intune

Perinteisen laitehallinnan uudistaminen Microsoft 365 pohjaiseen Intune laitehallintaan auttaa yksinkertaistamaan IT:n hallintaa ja muuttaa toimintaa nopeammaksi ja ketterämmäksi. Laitteiden ja ohjelmistojen päivittäminen muuttuu helpommaksi ja uusien laitteiden käyttöönotto on mutkatonta. Käyttäjien pilvi-identiteetit voidaan suojata entistä turvallisemmin, jotta yrityksesi data olisi entistäkin paremmin suojassa.

Autamme sinua kehittämään IT-palveluitasi ja soveltamaan Microsoft 365 palveluita parhaiden käytäntöjen mukaisesti niin työasemissa kuin mobiileissakin. Nykyään myös päätelaitteiden perinteiden virustorjunta suojaus voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti 365-palvelujen avulla.

Jutellaan lisää

Asiakastarinat

Lue kuinka lupauksemme olla enemmän kuin kumppani, on toteutunut asiakkaidemme arjessa.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Keskustelemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa yritystänne modernin ICT-ympäristön luonnissa.
Myyntitiimimme palvelee valtakunnallisesti paikkakunnasta riippumatta.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivat ja arkea helpottavat loppukäyttäjäpalvelut!

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.