Yrityksen tietohallinto on yksi liiketoiminnan kulmakiviä. Monille yrityksille se ei ole yrityksen ydinliiketoimintaa, jolloin se koetaan pelkäksi kulueräksi ja pakolliseksi riippakiveksi. Tietohallinto parhaimmillaan on yrityksen liiketoimintaa eteenpäinvievä moottori, mutta pahimmillaan kehityksen hidaste.

MPY on tukenasi asiakas- ja liiketoimintalähtöisen ICT:n luomisessa, kehittämisessä ja hallinnoinnissa.

ICT-ympäristön kehitys

Tietohallinnon ja sen järjestelmien kehittäminen liiketoimintaasi paremmin tukevaksi vaatii hyvän käsityksen siitä, millainen yrityksesi tietohallinto on tällä hetkellä.

Palvelun aluksi kartoitamme asiakkaan ICT-ympäristön nykytilan ja luomme yhdessä liiketoimintaa tukevan ja edistävän kehityssuunnitelman.

ICT-kehityshankkeiden johtaminen

Yrityksellesi luotava liiketoimintaa tukeva ICT-strategia pitää sisällään lyhyen- ja pitkän tähtäimen kehityshankkeet. Kehityshankkeita ovat sekä sisäiset että ulkoiset kehitysprojektit. Lisäksi ICT:n proaktiivisella kehittämisellä tuomme yritystesi kilpailuetua edistäviä ratkaisuja. Vahvuutemme on kommunikoida asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman käsittämätöntä ATK-jargonia.

Kehityksen tuloksellisuuden varmistamme kanssasi sovittavalla raportointitavalla ja -tiheydellä yrityksesi avainhenkilöille.

Tilannekuvat

Tulevaisuuteen tähtäävä ja liiketoimintaa tukeva tietohallinto rakentuu hyvälle kivijalalle. Kivijalan kantokyky testataan sopivalla tilannekuvalla, jossa tarkastetaan olemassa olevat tietohallinnon osa-alueet, rakenteet ja toiminnot. Tilannekuva paljastaa tietohallintosi sokeat pisteet ja heikot lenkit. Esiintulevien ongelmien ja kehityskohteiden ratkaisuksi tarjoamme tietohallinnon Sisäistyspalvelua tai kehitysprojektia.

Tilannekuvat kattavat mm. seuraavat osa-alueet: tekninen ympäristö, tietoturva, tietosuoja, ICT-kustannukset, hallittu pilvisiirtymä eli valmius ottaa käyttöön julkipilvipalveluita.

Asiakastarinat

Lue kuinka lupauksemme olla enemmän kuin kumppani, on toteutunut asiakkaidemme arjessa.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Keskustelemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa yritystänne modernin ICT-ympäristön luonnissa.
Myyntitiimimme palvelee valtakunnallisesti paikkakunnasta riippumatta.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Kartoitetaan yhdessä yrityksellesi sopivat asiantuntija- ja konsultointipalvelut!

Jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.