Tapahtumat

Tiedotustilaisuudet MPY Osuuskunnan jäsenille kesäkuussa - ilmoittaudu mukaan

Ennen MPY Osuuskunnan ylimääräistä kokousta 27.6.2023 järjestämme kaksi erillistä tiedotustilaisuutta jäsenille, joihin osallistuminen on vapaaehtoista. Ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää

MPY Osuuskunnan ylimääräinen osuuskunnan kokous 27.6.2023

MPY Osuuskunnan ylimääräinen osuuskunnan kokous pidetään tiistaina 27.6.2023 klo 16.00 Kongressi- ja konserttitalo Mikaelin Martti Talvela -salissa osoitteessa Sointukatu 1, 50100 Mikkeli. Kokoukseen sisäänkirjautuminen alkaa kokoustiloissa klo 14.30 ja päättyy 15 minuuttia ennen kokouksen alkua klo 15.45
Lue lisää

Rockin' IT Tour 2023

Viime syksynä startannut Rockin’ IT Tourimme saa jatkoa ja voimme luvata, että uusi kiertueemme ei tuota pettymystä. Erilaisia tietoturvaloukkauksia ja kyberhyökkäyksiä tapahtuu kaiken aikaa, mutta oletko tullut miettineeksi, että turvallisuuden heikoin lenkki on aina ihminen. Aiheen äärelle ja mielen taikuuteen meidät johdattaa sosiaalisesta hakkeroinnista kirjankin kirjoittanut Mentalisti Jose Ahonen. Tarjolla on lisäksi tuhti kattaus asiaa tietoturvasta.
Lue lisää

Digitalkkarit -päivä MPY maailmassa 23.3.2023

Lue lisää

MPY-päivä 4.11.2022

Vihdoinkin se oli täällä – kauan odotettu MPY:n yhteinen livetapahtuma! MPY:läiset yhdeksältä eri paikkakunnalta pääsivät kokemaan tiimiytymistä ja hauskoja hetkiä strategiapelissä. Päivä huipentui nostattavaan MPY Awards gaalailtaan, jossa palkitsimme MPY:n henkilöstöä.
Lue lisää

Vauhtia valokuidulla Orimattilaan - Infotilaisuus MPY:n valokuidusta 1.11.

Lue lisää

Vauhtia valokuidulla Leppävirralle - Infotilaisuus MPY:n valokuidusta 18.10.

Lue lisää

Vauhtia valokuidulla Suonenjoelle - Infotilaisuus MPY:n valokuidusta 4.10.

Lue lisää