EtusivuYrityksilleArtikkelitOlemme luomassa Power Platform ekosysteemiä Suomeen

Olemme luomassa Power Platform ekosysteemiä Suomeen

22.12.2022

Haluamme kertoa ja auttaa oivaltamaan kuinka Microsoftin Power Platform –teknologiaa voidaan hyödyntää erilaisiin organisaation automaatiotarpeisiin helposti ja nopeasti. Kuinka yksinkertaisilla ratkaisuilla voi olla iso merkitys niin yrityksen liiketoiminnalle kuin myös henkilöstön työtyytyväisyyteen, kun manuaalisia rutiinitöitä on annettu automaation hoidettavaksi tai hyvin virhealttiita pullonkauloja on siirretty automaation suoritettavaksi tai prosessiin on tuotu selkeä näkyvyys koko henkilöstölle.  

Automaatio kuuluu kaikenkokoisille yrityksille

Prosessien ja tehtävien automaatio, työn digitointi, ei ole enää vain isojen pörssiyhtiöiden saavutettavissa vaan myös pienten ja keskisuurten yritysten hyödynnettävissä ilman satojen tuhansien investointeja. Siksi olemme mukana Arrown järjestämässä low-code tapahtumassa ATK23, joka järjestetään Microsoft-talolla 19.1.2023. Haluamme olla luomassa Suomen Power Platform ekosysteemiä yhdessä Arrown, Microsoftin ja muiden kumppaneiden kanssa. Haluamme kertoa kuinka ehkä aiemmin mahdoton ajatus yrityksesi siirtymisestä digiaikaan onkin mahdollista ketterän alustan ansiosta.

Esimerkkejä elävästä elämästä

ATK23-tapahtumassa esitellään viisi arjen tositarinaa ja yritykset ovat itse kertomassa miksi ja miten ovat hyödyntäneet kustannustehokkaita ja ketteriä vähäkoodisia alustoja prosessiensa automatisoinnissa ja digitalisoinnissa. He kertovat myös mitkä ovat olleet konkreettiset hyödyt, joita yritykset ovat saavuttaneet sekä millaisia mahdollisia kompastuskiviä tielle ilmaantui projektin aikana.

Tule mukaan ATK23-tapahtumaan

Kannattaa tulla mukaan tähän maksuttomaan ATK23-tapahtumaan 19.1.2023 Microsoft talolle Espooseen. Voit osallistua joko paikanpäällä tai etänä. Sinulla on mahdollisuus tulla myös jututtamaan meitä tapahtumassa MPY:n ständillä. Mielellämme keskustelemme sinun yrityksesi mahdollisista automaatiotarpeista ja pullokauloista, joissa voisi hyödyntää vähäkoodista alustaa. Ideoidaan yhdessä. 

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Nähdään ATK23-tapahtumassa! 

 

Johanna Majakangas
Operations Lead, Automaatiopalvelut

johanna.majakangas@mpy.fi
+358 50 487 3577