EtusivuYrityksilleArtikkelitMPY:n ja Aitomation Oy:n yhteistyö asiakkaidemme parhaaksi

MPY:n ja Aitomation Oy:n yhteistyö asiakkaidemme parhaaksi

11.2.2022

Vuonna 2021 käynnistetty strateginen yhteistyö Aitomation Oy:n kanssa on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja useita automaatioprojekteja on jo työn alla olemassa oleville asiakkaillemme sekä uusille automaatiomatkalle lähteneille pk-yrityksille.

Toimitamme asiakkaillemme eri teknologioilla toteutettuja automaatioita, mutta suurin kysyntä kohdistuu Microsoft -teknologian Power Platform -ratkaisuihin. Teknologian etuna on, että asiakas voi käynnistää helppojen automaatioiden kehityksen olemassaolevilla M365 -lisensseillä ilman ylimääräisiä lisenssi-investointeja.

Vahva asiantuntijaverkosto taustalla

MPY:n ja Aitomationin yhteistyön roolijako on määritelty niin, että MPY vastaa kokonaisvaltaisesti asiakkuuksista sekä kaupallisista vastuista, ja Aitomation toimii toteutusten asiantuntijoina sekä projektien resursseina. MPY:llä on Automaation liiketoimintayksikön tukena 160 asiantuntijaa ja Aitomationilla 30 kokenutta konsulttia.

Myyntiä tehdään yhteistyössä, riippuen asiakkaiden tarpeista ja ratkaisusta. Referenssipankistamme löytyy lukuisia automaatiototeutuksia hyödyntäviä suomalaisia yrityksiä ja sen myötä laajaa osaamista ja kokemusta automaation laadukkaista ratkaisuista esimerkiksi perus-RPA:sta tekoälyratkaisuihin.

– MPY:n ympärille on nopeasti muodostunut automaation ekosysteemi, missä jopa 250 asiantuntijan joukko pystyy ketterästi tukemaan asiakkaidemme tarpeita. Kumppaneitamme ovat oman henkilöstömme lisäksi myös teknologiatoimittajamme Microsoft sekä johtava pilvipalveluiden toimittaja Arrow Suomessa, toteaa MPY:n Automaatiopalveluiden johtaja Tom Sandell.

– Yhteistyö MPY:n kanssa mahdollistaa Aitomationin pääasiassa suurimpiin yrityksiin painottuvan toimitusmallimme hyödyntämisen paremmin myös keskisuurissa yrityksissä. Näin pystymme tuomaan kokemuksemme yhä useamman loppuasiakkaan ulottuville rakentaaksemme digitaalista Suomea, mainitsee Aitomationin perustajaosakas Petri Ketola.

– Arrow:n Microsoft-tiimin keskeisin tehtävä on kumppaneidemme liiketoiminnan kehittäminen ja menestymisen edesauttaminen. Toimimme luotettavana Microsoft-teknologian asiantuntijaorganisaationa ja mahdollistamme lisenssien toimittamisen asiakasorganisaatioille, kertoo Arrow:n kumppanikehityspäällikkö Jani Luuppala.

Asiakaskohtaiset ratkaisut käyttöön uusimpia teknologioita hyödyntäen

Automaatiopalvelumme kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus erottautuu markkinassa olevista toimijoista merkittävästi tiimin osaamisen ja skaalautumisen sekä jatkuvan palvelun kyvykkyyden osalta. MPY on ollut jo pitkään laadukas toimittaja mm. loppukäyttäjäpalveluissa sekä kapasiteetin ja infran hallinnassa ja nyt kyseiset palvelut ovat integroitu osaksi Automaatiopalveluita – tuttu Service Desk palvelee MPY:n asiakkaita myös automaatioasioissa tarvittaessa 24/7. Palvelemme asiakkaitamme suomen kielellä kahdeksalta eri paikkakunnalta. Kykenemme Aitomationin kanssa tekemään asiakaskohtaista analyysia automaatiopotentiaalin löytämiseksi, samoin asiakkaiden kehityspäiviin integroitu innovaatiopalvelu auttaa asiakkaita pitämään teknologian ajan tasalla jatkuvasti.

Aitomation on rakentanut uuden sukupolven automaatiokyvykkyyttä neljä vuotta ja toteuttanut noin 200 automaatiota yli 60 eri asiakkaalle. Löydämme kullekin asiakkaalle sopivimman automaatioratkaisun, joissa hyödynnämme uusimpia teknologisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

– Olemme määritelleet palvelun tärkeät prosessit ja asiakkaan polun automaatiopalveluumme sekä Aitomationin kanssa tehokkaan ja ketterän toimitusmallin toteutusprojektien pohjaksi. Vakioidut mallit tehostavat ja nopeuttavat automaatioiden toteutuksia asiakkaille. Arvolupauksemme on saada uuden asiakkaan ensimmäinen automaatio käyttöön 30 päivässä ketterästi, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, päättää Sandell.

Tom Sandell 

+358405030355 

tom.sandell@mpy.fi 

 

Tom Sandell on MPY:n Älykäs Automaatio -liiketoimintayksikön johtaja. 

Petri Ketola on Aitomationin perustajaosakas.

Jani Luuppala on Arrow ECS Finland Oy:n Microsoft liiketoimintaratkaisujen kumppanikehityspäällikkö.