EtusivuYrityksilleArtikkelitMPY:n automaatiopalvelut käynnistyvät vuoteen 2022

MPY:n automaatiopalvelut käynnistyvät vuoteen 2022

14.1.2022

Vuodenvaihde on automaatioyksiköllemme huomattava merkkipaalu. Olemme tehneet liiketoiminnan ja tarjooman uudistamista vuodelle 2022, ja kasvutavoitteet liiketoiminta-alueelle ovat selkeät. 

– Olemme käyneet syksyn aikana useita asiakaskeskusteluja automaation osalta, ja kysyntä jatkuu kovana. Asiakkaillamme on identifioitu tarpeita nostaa organisaatioidensa tehokkuutta, toteaa MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jari Mylly.

Automaatiolla tehokkuutta eri liiketoiminta-alueille

Automaation potentiaalisimmat käyttötapaukset löytyvät yritysten talouden ja HR:n prosesseista. Tehostamispotentiaalia on kuitenkin myös logistiikassa, tuotannossa, asiakaspalvelussa, laskutuksessa ja raportoinnissa.

– Yritysten avainhenkilöt käyttävät useita päiviä kuukaudessa esimerkiksi raporttien yhdistelyihin, asioiden hyväksymisiin tai tietojen uudelleensyöttöön eri järjestelmien välillä. Robotit voivat korvata nämä tylsät työt, ja säästöpotentiaali on valtava, toteaa MPY:n automaatioliiketoiminnan johtaja Tom Sandell.

Olemme vakioineet Älykkään Automaation tarjooman konseptointia, palvelukuvauksia ja tehokasta toimitusmallia asiakkaillemme kustannustehokkaaksi. Automaatiopalvelumme ovat saatavilla joko pilvestä tai konesalista, ja erilaisin hinnoitteluvaihtoehdoin.

– Pääteknologiakumppanimme ovat kehittäneet alustoihinsa palveluja ja ominaisuuksia, joita pidempään alalla olleet toimijat ovat kehittäneet vuosia. Nyt ne ovat käytössä helposti ja kustannustehokkaasti myös pk-yrityksille, mikä mahdollistaa palveluiden nopean takaisinmaksun, hyödyn sekä raportoinnin, jatkaa Sandell.

Tarjoamme palvelut automaatiotarpeen ja -potentiaalin kartoituksista niiden toteutuksiin sekä laadukkaisiin jatkuviin palveluihin osaavilla neuvonantajilla.

Kokonaispalvelun merkittävä yksityiskohta on innovointipalvelu, joka on osa MPY:n avainasiakkaiden hoitomallia. Älykkään automaation teknologia kehittyy vauhdilla, ja jos toimittajalla ei ole kyvykkyyttä pohtia asiakkaidensa palveluiden ja ympäristöjen kilpailukykyä ja tulevaisuutta, asiakkaan investoinnit vanhenevat auttamatta käsiin.

– Tiedän kymmeniä yrityksiä, jotka ovat investoineet robotteihin, ja sitten kehitys on jäänyt siihen. Hyödyt ja takaisinmaksu eivät toteudu, jos automaation skaalausta prosesseihin ei tapahdu laajemmin ja entistä pidempiin prosesseihin manuaalisen työn vähentämiseksi. Joillakin toimialoilla tiedonkeruu ja -käsittely voidaan automatisoida jopa 70-prosenttisesti, ja se on valtava säästöpotentiaali eri yrityksissä, selventää Sandell.

Laaja asiantuntijaverkosto apunasi

Toteutamme automaatiopalveluja MPY Yrityspalveluissa yhteistyönä 160 asiantuntijan voimin. Lisäksi meillä on kiinteä usean vuoden strateginen kumppanuus Aitomation Oy:n kanssa. Heidän 30-henkinen asiantuntijajoukkonsa tukee meitä toimituksissa.

– MPY:n myyntijoukot ovat erittäin innostuneita uudesta tarjoomastamme. Kun ”kaikki myy”, se moninkertaistaa myyntivoimamme sekä nopeutemme vastata kysyntään markkinassa. Tällaista tiimiä ja yhdessä tekemisen mallia ei ole muilla Suomen markkinassa, iloitsee Sandell.

Rekrytoimme myös parhaillaan tekijöitä automaatiopalveluiden avainrooleihin. Jos olet kiinnostunut uuden liiketoiminnan kasvattamisesta, katso työpaikat täältä: https://www.mpy.fi/mpy/rekrytointi#tyopaikat (tarkista linkki)

– Tarjoamme automaation parissa jo työskennelleille näköalapaikan ja laajan vastuukentän esimerkiksi arkkitehdin toimenkuvaan tai myynnin tehtäviin. MPY:n sadat asiakkaat ovat Suomessa ja se luo myös turvallisuutta työntekijöille näinä haasteellisina aikoina, kun matkustamisessa on riskinsä. Tule rohkeasti juttelemaan ja kuuntelemaan meidän tarinamme ja tavoitteet vuoteen 2026, kehottaa Sandell.

Haluatko tietää lisää?

Lopuksi sinulle Asiakas: Jos haluat tietää, mikä on Automaation Ohituskaista -palvelu, ota yhteyttä! Arvolupauksemme on saada uuden asiakkaan ensimmäinen automaatio käyttöön kuukaudessa ketterästi, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

– Pirauta tai laita sähköpostia – lupaan olla yhteydessä sinuun 24 tunnin sisällä, kehottaa Sandell.

Tom Sandell 

+358405030355

tom.sandell@mpy.fi

Tom on MPY Yrityspalveluiden Älykäs Automaatio -liiketoimintayksikön johtaja. Hänellä on yhteensä 35 vuotta IT-alan kokemusta. Hänen erityisosaamisensa kuuluvat muun muassa automaatiopalvelut, digitaaliset transformaatiot ja johtamisen palvelut.