EtusivuYrityksilleArtikkelitKuinka automaation avulla viivan alle jää enemmän?

Kuinka automaation avulla viivan alle jää enemmän?

11.1.2023

ATK23-tapahtuma Espoossa Microsoft-talolla ja online 19.1.2023 valottaa konkreettisilla työelämän ja teollisuuden esimerkeillä, kuinka digitalisaatiolla ja automaatiolla voidaan hoitaa bulkkiduunit, joita kukaan ei halua tehdä.  

Saat myös kuulla asiakkaamme Aspocompin Antti Ojalalta, kuinka Microsoft Power Appsilla tehty mobiiliapplikaatio mahdollistaa vikailmoitusten teon suoraan laitteiden vieressä tehdashalleissa, ja sen kuinka vioista on nykytilanteessa nähtävissä reaaliaikainen kokonaiskuva liikennevaloineen. Tässä case-esimerkissä varsinaisen vikailmoitusten prosessin uudistamisen ohella toinen suuri voitto oli myös työtyytyväisyys helppokäyttöisen applikaation myötä! 

Seuraatko sinä vierestä prosesseja, joissa olet havainnut pullonkauloja tai viestintäkatkoksia?

Ohjelmistoautomaation ja –robotiikan avulla voitte päästä eroon näistä resursseja kuluttavista epäkohdista. Loppupeleissä kysymys on aina siitä, kuinka paljon enemmän yritys voi ottaa tilauksia ja mitä jää viivan alle. 

Automaatiolla on selvä positiivinen vaikutus siihen, mitä jää viivan alle. Jos prosessisi tuotokset seisovat odottamassa turhaan seuraavaa vaihetta, tai tietoja valmistuksen eteenpäin viemiseksi, automaatio on omiaan sujuvoittamaan tuotantoasi. Automaatio olisi tehnyt tilaa jo seuraavalle erälle, mikä olisi merkinnyt enemmän tuloja yrityksellesi! 

Tule Espooseen Microsoft-talolle 19.1.2023 kuulemaan lisää automaatioratkaisuista.

Esillä on mielenkiintoinen setti case-esimerkkejä. Meillä on tapahtumassa myös MPY:n oma standi ja pääset keskustelemaan minun ja muiden asiantuntijoidemme kanssa aiheesta tarkemmin.

Tästä linkistä lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Nähdään tapahtumassa! 

 

Ilpo Välimaa 

Ratkaisukonsultti, Automaatiopalvelut

ilpo.valimaa@mpy.fi

+3585272994