Henkilöesittely

2.11.2022

Tom Sandell on aloitanut MPY Yrityspalveluiden myyntijohtajana – jatkaa myös automaatioyksikössä.

Tom Sandell on ottanut vastuulleen MPY Yrityspalveluiden myyntijohtajan tehtävät. Sandell on toiminut MPY:n Älykäs Automaatio -yksikön johtajana vuoden 2021 marraskuusta ja hän jatkaa tehtävässä uusien vastuidensa ohella. Lisäksi hän jatkaa Yrityspalveluiden johtoryhmän jäsenenä.

Aiemmin Sandell on kerryttänyt yli 20 vuotta kokemusta myynnin johtamisesta eri yhtiöissä ICT-alalla. Sandell kertoo valmistautuneensa uuteen rooliinsa MPY:llä elokuun ajan ja olevansa innoissaan päästessään aloittamaan siinä.

”Asiakas on aina ensin ja keskiössä. Huolenpito asiakkaistamme ja entistä parempi asiakaskokemus ovat toimintamme kulmakiviä. Tarjoamme jatkossa entistä aktiivisemman otteen asiakkuuksien johtamiseen ja varmistamme myös, että pystymme tuottamaan entistä suurempaa lisäarvoa kehittyvillä palveluillamme asiakkaillemme”, Sandell kertoo.

”Olemme uudistaneet yhtiötä ja sen toimintamalleja MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jari Myllyn johdolla, ja asiakastyytyväisyys näyttää nyt hyvältä”, hän jatkaa.

Sandell ottaa tehtävän vastaan Marianne Vapaavuorelta, joka siirtyi alkusyksystä uusiin haasteisiin MPY:n ulkopuolelle.

”Tom on osoittanut rautaisen ammattitaitonsa automaatioliiketoiminnassamme sekä johtoryhmätyöskentelyssä. Lisäksi hänen vahvat näyttönsä myynnin johtamisesta ja asiakastyöstä tekevät hänestä oikean henkilön myyntijohtajan tehtävään. Olen innoissani, että voimme Tomin johdolla vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin paremmin”, MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jari Mylly sanoo.

Tom Sandell

Liiketoimintajohtaja, Älykäs Automaatio