Henkilöesittely

3.2.2023

Sampo Suojala aloittaa MPY Yrityspalveluiden myyntijohtajana tammikuussa 2023.

Sampo ottaa vastaan Yrityspalveluiden myyntijohtajan tehtävän Tom Sandellilta, joka palaa täysipäiväisesti aiempaan rooliinsa Älykkään Automaation liiketoimintajohtajanamme.

Sampolla on useiden vuosien kokemus MPY:llä. Viimeisimpänä tehtävänä ennen myyntijohtajan positiota, Sampo toimi MPY Yrityspalveluissa Head of Presales -roolissa.

Näin Sampo kommentoi uutta tehtäväänsä vahvistetun nimityksen jälkeen: ”Myyntijohtajan rooli on totta kai hieno mahdollisuus minulle henkilökohtaisesti. Haluan syventää sisäisten sidosryhmiemme yhteistyötä ja luoda edellytyksiä myyjien onnistumiselle. Sitä varten minä täällä olen”, Sampo kertoo. ”Tom tiimeineen ehti viime vuoden puolella aloittaa useita hyviä hankkeita, joita alamme nyt kuluvana vuonna toteuttaa”, hän lisää.

”Olen iloinen, että saamme Sampon mukaan johtoryhmään ja johtamaan MPY Yrityspalveluiden myynnin tulevaisuutta”, kertoo MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jari Mylly. ”Sampolla on kattava ja syvällinen tuntemus MPY:n palveluista pitkältä ajalta ja hän on erittäin pidetty persoona niin meillä talon sisällä, kuin asiakkaiden keskuudessa”, hän jatkaa. ”Sampon laaja kokemus ja tausta eri tehtävistä on selkeä etu myynnin tavoitteiden saavuttamisessa ja myynnin edelleen kehittämisessä. ”, Jari Mylly summaa.

 

 

 

Sampo Suojala

Myyntijohtaja