EtusivuYrityksilleUutisetMPY mukana DigITre tapahtumassa 14.–15.6.2022

MPY mukana DigITre tapahtumassa 14.–15.6.2022

9.6.2022

ICT-alan uusi ammattitapahtuma, DigITre, järjestetään 14.–15. kesäkuuta Tampereen uudella kruununjalokivellä, Nokia Arenalla.

Messukokonaisuus on ensimmäinen lajiaan uuden ajan modernilla tapahtuma-areenalla. Tapahtumassa pääset päivittämään ammatillisen kovalevysi: esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut sekä koneet ja laitteet, joihin perehdytään ilman jäykkää jargonia. MPY on mukana tapahtumassa isolla jengillä ja olisi mukava nähdä myös sinut siellä. Löydät meidät osastolta numero 418.

Älykäs Automaatio

Älykäs Automaatio -liiketoimintamme auttaa suomalaisia yrityksiä automatisoimaan prosessejaan. Tutkimusten mukaan jopa 2/3 kaikesta yritysten taustaprosessien tiedonkeruu ja -käsittelytyöstä voitaisiin automatisoida. Päälavan puheenvuorossa Älykäs Automaatio -liiketoimintamme johtaja Tom Sandell ja Operations Leadina toimiva Johanna Majakangas kertovat konkreettisten esimerkkien kautta kuinka liiketoiminnan eri prosesseja voidaan tehostaa automaation keinoin ja tuoda sitä kautta myös merkittäviä kustannussäästöjä.

Iltapäivän workshopissamme pääset sukeltamaan Älykkään Automaation maailmaan vielä syvemmälle ja käymme läpi vaihe vaiheelta, miten yksittäinen automaatioprosessi toteutetaan. Workshopistamme saat ajatuksia ja ideoita siitä, kuinka lähteä liikkeelle automaation polulle omassa organisaatiossasi.

Nähdään Mansessa 14.–15.6.2022 ja hoidetaan apit aspaan, järjestelmät jiiriin ja ohjelmistot 2020-luvulle.

Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtuman verkkosivuilta.