Teit äsken saatavuushaun OmaMPY-palvelussamme. Antamaasi osoitteeseen ei valitettavasti vielä ollut tarjolla MPY:n nettiä valokuitu- tai kaapelitekniikalla.

Ei hätää! Kartoitamme jatkuvasti uusia alueita. Jätä siis meille vinkki siitä, että olet kiinnostunut huippunopeasta valokuidusta. Näin tiedämme pitää sinut mielessä uusia rakennusalueita suunniteltaessa.

Vinkkaa halutessasi asiasta myös alueesi naapureille ja yrityksille. Mitä enemmän alueeltasi löytyy kiinnostusta valokuituun, sitä todennäköisemmin edistämme valokuituverkon suunnittelua. Nyt kannattaa olla aktiivinen!

Kerro kiinnostuksesi ja jätä yhteystietosi

Varaudu huippunopeaan MPY:n valokuituun jättämällä yhteystietosi.

 

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat ohittamaton osa nykyaikaista asumista. Ne ovat nykykodissa yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto.

Miksi kannattaa valita valokuitunetti?

Valokuitunetti tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitukaista on kokonaan omassa käytössäsi, eikä kaistaa tarvitsee jakaa naapurin kanssa. Valokuitunetin yhteys toimii säällä kuin säällä.

Valokuitu on nopein mahdollinen liittymä asuntosi tietoverkkoyhteyden toteuttamiseen. Nettiyhteyden nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky ovat ylivoimaisia verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla. Olet sitten aktiivipelaaja, elokuvien suurkuluttaja, satunnainen surffailija, työskentelet tai opiskelet kotona – valokuitunetti mahdollistaa pätkimättömän yhteyden.

Valokuituyhteys tuo halutessasi käyttöösi kaapeli-TV-palvelut ja laajan valikoiman maksu-TV-kanavia. Valokuitunettiä on mahdollista jakaa myös langattomasti erilaisten reitittimien avulla, jotka luovat nopean ja suojatun langattoman sisäverkon (WLAN). Lue lisää myös MPY Wifi –palvelustamme, jonka eero 6 –laitteilla saat luotettavan langattoman yhteyden jokaiseen huoneeseen.

Valokuituverkon rakentamisesta ja käyttämisestä syntyvä vuotuinen hiilidioksidipäästömäärä ei aiheuta suurta hiilijalanjälkeä.

Tutkimuksen mukaan valokuituliittymän vuotuinen hiilidioksidipäästömäärä per kotitalous on 5,48 kiloa. Tämä vastaa noin puolen promillen osuutta keskiverron suomalaisen hiilijalanjäljestä. Kotitalouden valokuituliittymän vuosittainen päästömäärä vastaa siis esimerkiksi noin 35 kilometrin autoilun hiilidioksidipäästöjä polttomoottorikäyttöisellä autolla.

Lue lisää artikkelistamme.

Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteilla olevatkin rakennukset. Valokuidulla takaat toimivan netin vähintään 50 vuodeksi. Valokuitu lisää talosi ja kiinteistösi arvoa.

Kyllä kiitos, haluan liittyä valokuituun

Ota meihin yhteyttä sinulle parhaiten sopivimmalla tavalla.

Ota yhteyttä lomakkeen kautta

Ota yhteyttä myyntiimme

Vauhtia valokuidulla!

Ota yhteyttä myyntiimme sinulle sopivalla tavalla.
Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Mikko Syrjälä

Myyntipäällikkö
kiinteistöt, As Oy:t, isännöitsijät

Mikael Elkharam

Myyntipäällikkö
yritykset

Karoliina Kukkonen

Myyntipäällikkö
omakotitalot, taloyhtiöasiakkaat

Antti Hirvonen

Projektipäällikkö
myyntiyhtiöt, uudet valokuitualueet

Niko Hämäläinen

Myyntipäällikkö
yritykset, kaupungit ja kunnat

Janne Korhonen

Vt. toimitusjohtaja