Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys. Se on sekä ominaisuuksiltaan että tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen. Valokuitunetti on pätkimätön liittymä, joka takaa nopeammat yhteydet usealle laitteelle.

Kuituverkossa tarjoamme laajakaista- ja kaapeli-tv-palveluja alueen kotitalouksille, taloyhtiöille sekä yrityksille.

Liity MPY:n valokuituonnellisten joukkoon!

Ota yhteyttä

Omakotiasukkaat

Valokuitu sopii kaikkiin asumismuotoihin – myös vapaa-ajan asuntoihin.
Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteillakin olevat rakennukset.

*24 kk määräaikainen sopimus. 24 kk 39,90 €/kk, koko sopimuskausi 24 kk 957,60 €. Hinnat sis. alv 24 %.

Kampanjatarjouksen kokonaishinta MPY:n valokuituliittymälle on 1 947,60 € sisältäen 24 kk:n MPY 300M -nettiliittymän. Kampanjahinta sisältää Kotikuitu -liittymän toimituksen ja asennuksen. Tutustu tarkemmin kampanjahintoihin etuhintaehdoissa.

Kiinnostuitko?

Valokuitu on satsaus, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Se on myyntivaltti, jos olet joskus myymässä kotiasi.


Taloyhtiöt

Valokuitu mahdollistaa nopean netin ja monipuolisen TV- ja viihdetarjonnan taloyhtiöille ja taloyhtiöiden asukkaille

*Taloyhtiön liittymisen hinta rakennusalueillamme 1 000 € (sis. alv 24%). Teemme aina erillisen tarjouksen taloyhtiön kokonaisratkaisusta.

Kiinnostuitko?

Taloyhtiön asukkaat voivat jutella isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen edustajien ja naapureiden kanssa taloyhtiökohtaisesta palvelusta.
Asia kannattaa nostaa esille myös yhtiökokouksessa.


Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat ohittamaton osa nykyaikaista asumista. Ne ovat nykykodissa yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto.

Miksi kannattaa valita valokuitunetti?

Valokuitunetti tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitukaista on kokonaan omassa käytössäsi, eikä kaistaa tarvitsee jakaa naapurin kanssa. Valokuitunetin yhteys toimii säällä kuin säällä.

Valokuitu on nopein mahdollinen liittymä asuntosi tietoverkkoyhteyden toteuttamiseen. Nettiyhteyden nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky ovat ylivoimaisia verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla. Olet sitten aktiivipelaaja, elokuvien suurkuluttaja, satunnainen surffailija, työskentelet tai opiskelet kotona – valokuitunetti mahdollistaa pätkimättömän yhteyden.

Valokuituyhteys tuo halutessasi käyttöösi kaapeli-TV-palvelut ja laajan valikoiman maksu-TV-kanavia. Valokuitunettiä on mahdollista jakaa myös langattomasti erilaisten reitittimien avulla, jotka luovat nopean ja suojatun langattoman sisäverkon (WLAN). Lue lisää myös MPY Wifi –palvelustamme, jonka eero 6 –laitteilla saat luotettavan langattoman yhteyden jokaiseen huoneeseen.

Valokuituverkon rakentamisesta ja käyttämisestä syntyvä vuotuinen hiilidioksidipäästömäärä ei aiheuta suurta hiilijalanjälkeä.

Tutkimuksen mukaan valokuituliittymän vuotuinen hiilidioksidipäästömäärä per kotitalous on 5,48 kiloa. Tämä vastaa noin puolen promillen osuutta keskiverron suomalaisen hiilijalanjäljestä. Kotitalouden valokuituliittymän vuosittainen päästömäärä vastaa siis esimerkiksi noin 35 kilometrin autoilun hiilidioksidipäästöjä polttomoottorikäyttöisellä autolla.

Lue lisää artikkelistamme.

Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteilla olevatkin rakennukset. Valokuidulla takaat toimivan netin vähintään 50 vuodeksi. Valokuitu lisää talosi ja kiinteistösi arvoa.

Etuhintaehdot:

Tutustu MPY:n valokuitukampanjan Laajakaistahankealueen etuhintoihin.

Asutko kampanja-alueella?

Toimi nyt!

Ota meihin yhteyttä sinulle parhaiten sopivimmalla tavalla.

Ota yhteyttä myyntiimme

Vauhtia valokuidulla!

Ota yhteyttä myyntiimme sinulle sopivalla tavalla.
Soita meille, lähetä sähköpostia tai jätä viesti lomakkeen kautta.

Täytä yhteydenottolomake

Karoliina Kukkonen

Myyntipäällikkö
omakotitalot, taloyhtiöasiakkaat

Mikko Syrjälä

Myyntipäällikkö
kiinteistöt, As Oy:t, isännöitsijät