EtusivuUratarinatTyön mielekkyyttä myynnin ja asiantuntijapalvelujen yhdistelmästä

Työn mielekkyyttä myynnin ja asiantuntijapalvelujen yhdistelmästä

12.5.2021

Timo Nykänen tuli MPY:lle töihin vuonna 2019 naapurin vinkatessa avoimesta tietohallintopäällikön tehtävästä. Vuonna 2021 Timon tehtävät rikastuivat ja hän pääsi laajentamaan osaamistaan myyntiin.

Tietohallintopäällikkö on luottopakki, joka varmistaa asiakkaan ICT-kehityksen antaen asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Tietohallintopäällikön tehtävissä Timoa auttaa tietotekniikan insinöörin koulutus ja vuosikymmenten aikana hankittu monipuolinen kokemus asiakkaiden ICT-ympäristön kehityksestä sekä tiiminvetäjän ja päällikön tehtävistä.

Urakehitystä talon sisällä

Vuonna 2021 Timon tehtävät rikastuivat ja hän pääsi laajentamaan osaamistaan myyntiin:

”Urasiirto oli minulle yllätys. En aluksi hahmottanut itseäni myynnissä, mutta MPY:llä nähtiin minun potentiaalini. Asiakkaan tyytyväisenä pitäminen on minulle sydämen asia. Pääsen uuden kaksoisroolini myötä olemaan yhä lähempänä asiakasta ja kokemaan uudenlaisia onnistumisen tunteita.”

Kokemukseni ylläpitotehtävistä ja omista tietohallinnon kokemuksista kertominen on asiakkaista kiinnostavaa. Myynnissä on tarpeen keskittyä realiteetteihin ja asiakkaat arvostavat tätä. Suora ja faktoihin perustuva keskustelu on tärkeää, jotta voin tehdä asiakkaan tyytyväiseksi. Pystyn tukemaan asiakasta, kun he kertovat ICT ratkaisujen muutoksista omissa organisaatiossaan. Olen luonteeltani sellainen, että menen läpi vaikka harmaan kiven ja tämän periksiantamattomuuden vien mukanani kun autan asiakkaita.”

Hyvä porukka saa aloittamaan työpäivät mielellään

Timolle MPY:n porukkahenki merkitsee paljon. Hyvän porukan ansiosta työpäivän aloittaa mielellään. Timon mukaan MPY:llä on joustava työaika ja etätyömahdollisuudet, mikä on tärkeää työn ja vapaa-ajan yhdistämisessä. Timo rentoutuu vapaa-ajalla viettämällä aikaa perheen kanssa, maasto- ja maantiepyöräilyllä, mökkeilemällä ja laskettelemalla. Etenkin pyöräily on hänelle keskeinen keino työstä palautumiseen. MPY-uraa pohtiville Timon viesti on:

”Kannattaa ehdottomasti hakea MPY:lle töihin! Työstä pääsee rakentamaan itselleen sopivaa ja kehittymään. MPY:llä esimerkiksi koulutuksista voi saada sertifikaattipalkintoja ja kehittämään omaa ammattitaitoa. Meillä ihmiset tunnetaan, heidän potentiaali huomataan ja herkästi kysytään kiinnostavatko uudet tehtävät.”

Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus!
Avoimet työpaikat