Miksi kannattaa valita kiinteä laajakaista

Lähes kaikkien ihmisten netin käyttö lisääntyy. Erityisen paljon nopeampaa nettiä toivovat lapsiperheet ja eläkeläiset. Monille vanhemmille tulee yllätyksenä, miten paljon enemmän nettikaistaa tarvitaan, kun lapsi kasvaa. Myös ikäihmiset hyötyvät hyvästä yhteydestä, sillä he kuluttavat netin suoratoistopalveluista yhä enemmän viihdettä, kuten elokuvia ja sarjoja. Nopea netti mahdollistaa myös uusien turvallisuus- ja terveyspalvelujen käytön.

Kiinteä laajakaista on varma valinta, ja voit jakaa sen myös langattomasti kaikille päätelaitteillesi kotonasi. Kiinteä laajakaista on tasalaatuinen, varmasti toimiva ja taatusti nopea. Se ei pätki, vaikka perheessäsi olisi useampikin käyttäjä.

Olet saanut meiltä kampanjakirjeen postilaatikkoosi. Se tarkoittaa sitä, että taloyhtiösi asukkaana sinulla on vaikka heti mahdollisuus liittyä MPY:n kiinteään laajakaistaan ilman koko taloyhtiökohtaista sopimusta!

Oikopolut muiden sisältöjen pariin:

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulta löydät kootusti tuoreimmat uutiset, tulevat tapahtumat sekä asiantuntijoidemme ja satunnaisten vieraskynien kirjoittamat uusimmat artikkelit. Klikkaa itsesi mielenkiintoisten sisältöjen pariin.

Unohda tökkivät yhteydet ja valitse kotisi netti paikalliselta toimijalta.

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla.
Soita meille numeroon 030 670 3100 (puhelun hinta 0,084 €/min), piipahda myymälässämme Mikkelissä (Mikonkatu 16, avoinna arkisin klo 8-17) tai täytä lomake.
Täytä yhteydenottolomake

Täytä lomake 30.11.2022 mennessä ja tilaa!

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.
Olemme sinuun pian yhteydessä.