Digitalkkarit on MPY:n omistama valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Tarjoamme taloyhtiöiden asukkaiden lisäksi monipuolista digiapua myös isännöitsijöille ja taloyhtiöille.

Toimimme usealla eri paikkakunnalla: Forssa, Hamina, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Porvoo, Riihimäki, Seinäjoki, Vaasa, Vihti, Keski-Uusimaa, Pirkanmaa, Pääkaupunkiseutu, Satakunta ja Varsinais-Suomi.

Olemme mukana myös Isännöintiliiton Palveluverkostossa. Digitalkkarimme ovat apunasi kaikissa taloyhtiön ja sen asukkaiden arjen digihaasteissa. Palvelumme kattavat kaiken mitä taloyhtiösi tarvitsee. Autamme muun muassa uusien palveluiden asentamisessa ja käyttöönotossa.

Kiinnostuitko? Helpota taloyhtiösi elämää asennus- ja opastuspalveluillamme.

 

Palveluihimme kuuluvat mm.

Taloyhtiönetin käyttöönottoTaloyhtiön TV-palvelujen virittäminenDigilaitteiden asennukset ja käyttöopastusTietoturva ja varmuuskopiointi

Ota yhteyttä

Isännöitsijä ja taloyhtiön edustaja: Kiinnostuitko Digitalkkarit -palveluistamme taloyhtiöille?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysy lisää! Voit myös  soittaa asiakaspalveluumme arkisin klo 8–17 numeroon  030 670 3044 (puhelun hinta 0,084 €/min) tai lähettää  sähköpostia osoitteeseen tuki@digitalkkarit.fi.

Isännöitsijät ja taloyhtiöt – helpotamme arkeasi

Apu

Digitalkkari on taloyhtiön luottokumppani.

Säästö

Digitalkkari säästää aikaa.

Tutustu ja tilaa

Digitalkkari helpottaa taloyhtiön asukkaiden arkea.

Oikopolut taloyhtiön asukkaiden tilattavissa olevien palveluiden pariin:

Tilaa Digitalkkarit-uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä hyödyllistä postia noin kerran kuukaudessa. Kuulet ensimmäisten joukossa kampanjoistamme, eduistamme ja saat tietysti myös hyödyllisiä vinkkejä.