Tarjoamme pienyrityksille lähitukipalvelua Digitalkkareidemme kautta. Digitalkkarit on MPY:n omistama valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Palvelu kattaa kaiken mitä asiakkaamme tarvitsevat – laitetarpeiden kartoituksesta niiden myyntiin, asennuksiin sekä käytön opastukseen. Huolehdimme myös, että asiakkaidemme laitteet toimivat moitteettomasti.  

Kiinnostuitko? Helpota elämää asennus- ja opastuspalveluillamme.

Tutustu Digitalkkarit-palveluumme

Vältä digihaasteet, säästä aikaa ja tilaa apuun asiantunteva Digitalkkarimme.

 

 

Palveluihimme kuuluvat mm.

Digilaitteiden asennukset ja käyttöopastusTietoturva-asiatVarmuuskopiointiTietokoneiden ja tarvikkeiden hankinnatVerkkoyhteydetOhjelmistotHenkilöstön koulutukset

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko Digitalkkarit -palvelustamme yrityksille?
Räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiva paketti.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysy lisää! Voit myös  soittaa asiakaspalveluumme arkisin klo 8–17 numeroon  030 670 3044 (puhelun hinta 0,084 €/min) tai lähettää  sähköpostia osoitteeseen tuki@digitalkkarit.fi.

Pienyritys – helpotamme arkeasi

Apu

Digitalkkari auttaa pienyritystäsi lähituen tavoin.

Säästö

Digitalkkari säästää aikaasi.

Palautetta yrityspalveluistamme

”Myyjän kanssa yhteistyö sujui mallikkaasti. Asioista puhuttiin ymmärrettävästi eikä meidän päätä sekoitettu millään ammattislangilla. Tuli fiilis, että MPY etsii aidosti ja asiantuntemuksella parhaat ratkaisut meitä kuunnellen.”

– Kati Huttunen, Päiväkoti Muksulan johtaja

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivultamme löydät kootusti tuoreimmat uutiset, tulevat tapahtumat sekä asiantuntijoidemme ja satunnaisten vieraskynien kirjoittamat artikkelit. Klikkaa itsesi mielenkiintoisten sisältöjen pariin.

Tilaa Digitalkkarit-uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä hyödyllistä postia noin kerran kuukaudessa. Kuulet ensimmäisten joukossa kampanjoistamme, eduistamme ja saat tietysti myös hyödyllisiä vinkkejä.