Tilaa C More Sport
29,95 €/kk

MM-rallin kaikki osakilpailut suomeksi selostettuina lähetyksinä, sekä rallin EM-sarjan (ERC) ja rallicrossin MM-sarjan esitysoikeudet. Jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga, lätkän MM-kisat, jääkiekon CHL ja Mestis sekä nyt myös Liigan huippuhetket, luvassa viikoittain kaksi suoraa ottelulähetystä. Yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä.

Tästä ei penkkiurheilijan kanavapaketti parane, katsottavaa riittää koko vuodeksi. Kommentaattoreina eri lajien parhaat asiantuntijat ja tutut äänet.

Kanavapaketti sisältää kanavat:

C More Max HD*C More Max 2 HD*C More Sport 1 HD*C More Sport 2 HD*

Kaapeliverkon alueella kanavapaketin katsomiseen tarvitset TV-kortin. TV-kortin normaalihinta 3,90 €/kk.

*Vaatii Cable HD Ready -vastaanottimen ja siihen linkitetyn ohjelmakortin.

C More suoratoisto maksutta kanavapaketin tilaajalle!

Jos tilaat C More Sport kanavapaketin 6 kk tai 12 kk määräaikaisella tilauksella, saat kaupan päälle saman mittaisen katseluoikeuden C Moren suoratoistoon vastaavilla sisällöillä. Mikäli sinulla on jo määräaikainen sopimus, tulee se uusia tunnustilauksen yhteydessä.

Täytä lomake ja tilaa.

Asiakaspalvelijamme on sinuun vielä yhteydessä ja vahvistaa tilauksesi.

Asiakaspalvelu

030 670 3033 (normaali pvm./mpm.)
asiakaspalvelu@mpy.fi
Palvelemme arkisin klo 8-17.

*Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisin hinnoin. Etuhinta ei koske etuhinnan voimassaoloaikana irtisanottuja ja samalle asiakkaalle uudelleen tilattuja kanavapaketteja.